user Menorquí viatger | Hace más de 8 años

Lo que hauriem de fer és gafar un poc s'exemple d'Alemania, Holanda i sa regió des Alps d'Italia: carrils bici pertot directes i sense fer voltera per arribar a sa feina, platges, etc.; assegurar ses carreteres sense fer ses obres faraòniques que han duit a Espanya a sa crisi i posar més frqüències de busos i minibusos per anar a platges verges, hospital, pobles, etc., crear un servei insular de carsharing (cotxo compartit) com s'"Autolib" de cotxos elèctircs a Paris. Senyores i senyors, volguem o no, es futur és que cada vegada hi hagi manco cotxos.

user | Hace más de 8 años

... si Ciutadella no aparece, es porque los transportistas no llegan a las playas vírgenes...

user fel | Hace más de 8 años

sa carretera general haura de ser con sa ronda sud de ciutadella.

user Ramonet | Hace más de 8 años

Los conductores de autobuses, cada dia se encuentran con los problemas,? porque no se tiene en cuenta su experiencia de años?

user xofer | Hace más de 8 años

El desdoblament no és el problema dels punts conflictius, sino que són les carreteres secundaries estretes, en mal estat i sense arcens; el que s'hauria de fer és crear arcens a les carreteres perquè les bicis i vehicles lents circulin per allà a més de desbrossar les voreres. I fer desdoblaments el que crearia seria mes conflictes ja que es crearia un major impacte natural, Menorca és massa petita i crec que és innecessari fer aquestes grans infraestructures per solucionar un problema de més fàcil solució.

user Job | Hace más de 8 años

La unica solucion viable y que se niegan sistematicamente a aceptar es que la Me-1 se desboble. Dos carriles de circulacion por banda evita los choques frontales, da mayor seguridad en la conduccion, amplia el campo de vision del conductor, se ahorra tiempo entre municipios, las interconexiones serian mucho mas rapidas y eficaces, se comunicaria "Menorca" entera en poco tiempo y mejoraria enormemente la posibilidad de crear comercio con vista a toda la poblacion isleña, no solo limitada al municipio, tiempo de llegada al hospital, al aeropuerto, facilitar el desplazamiento a los turistas sin entorpecer al resto de usuarios, etc, etc, etc...... Rindanse de una vez a la evidencia.

user Bili | Hace más de 8 años

Es lo que hay. España, incluida Menorca, tienen la red viaria más extensa de toda Europa. Claro está , el coste de mantenimiento es brutal.

user Ciutadellenc | Hace más de 8 años

I cap a ciutadella, i mira que tenim es primer port de menorca a mes de ser es municipi mes poblat.Será que feim certes coses be, sera que lo de tenir 4 carrils a sa ronda sur es positiu pes trafic rodat, de mercancies i de turismes privats.pero a Maó reees, cseguim igual, carreteras a mig fer, insegures, rotondes a dos nivells inhacabades que si agafes es cami surts volant cap a l'espai per posteriorment caure "al vacio".Va grande per "es Mahón"

user Cond.autobus | Hace más de 8 años

AUTOVIA

user illenca | Hace más de 8 años

Por que los transportistas no dicen alto y claro DESDOBLAMIENTO YA.Si los del sector no empiezan a meter presion quien nos escuchara..Ademas quieren tirar millones con un carril bici y en cambio la pared seca del recorrido de Mahon Alaior de la carretera general hace años luz que no se ve.