user joaquim de badalona | Hace más de 8 años

diner ben emprat. desde fa temps no veig cap canal espanyol. i es inaceptable el canal 13 tv de la conferencia episcopal española, que, per cert, no l´agafo.o sigui que benvinguda ib - 3 tv de balears. endavant¡¡¡

user josep | Hace más de 8 años

a menoquin1, ambs els teus comentaris no se com tens el careto per posarte aquet seudonim, tindrias que viure a la "capital del imperio" te i sintirias mes agust.

user MENORQUIN1 | Hace más de 8 años

Entiendo que ver televisión en catalán y en baleares nos cuesta dinero a los ciudadanos de las baleares, es decir que yo que en mi casa no se ve ningún canal en catalán ni balear, no tengo por que pagar algo de lo que no disfruto ni quiero, motivo por el que pido saber donde ir a cobrar lo que se me cobra indebidamente.

user cromapons | Hace más de 8 años

País d'intolerants!! Hi va haver un temps amb consens sobre la llengua, tots varen venir d'acord i la normalitat va ser la norma, la llengua es deixaba al marge. Un dia el PP va obtenir majoria absoluta i es va veure tant fort que va rompre el consens que protegia de la nostra llengua i la va atacar a les escoles i als mitjans de comunicació, tot lo que durant una época era normalitat ara veia com era repreasaliat. Ara tornem enrere un altre cop a arreglar les desfetes dels peperos i sempre esteim igual, el PP no és capaç de respectar el consens i la ciutadania de tenir un poc de tranquilitat amb conflictes que no ho deurien ser.

user Onofre | Hace más de 8 años

Jo també els hi pago a TV1 amb els seus toros i les seves desfilades militars i les seves tertúlies ultra i les seves censures de la multa d’Aznar!

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 8 años

A mi me gustaría ver todas la televisiones que hay en España. Todas las televisiones tendrían que verse en todo el país ¿no?...Ah no... que cada autonomía tiene la suya y es "solo" para ellos... Com més va, manco ho entenc...

user Jo | Hace más de 8 años

Com de costum... molta mala llet i poc saber de que rallau. Tindrieu que saber que estan disposats els anunciants a pagar per una emisio oferta a 1.200.000 persones i quan per una audiencia de mes de 8.000.000 quan IB3 es veu a Catalunya. 50.000 euros fan ganes de riure. Es un gran negoci per la televisio Balear. Sa televisio viu dels seus anunciants, o tindreu que gratar sa butxaca. I ja no cal argumentar res mes.

user Televidente menorquín | Hace más de 8 años

Dejad de echar tanta bilis. Yo prefiero ver un canal en catalán que no uno en castellano, y me obligan a ver el 95% de los canales en castellano si enciendo la tele. Con los pocos que hay, qué os cuesta dejarnos ver un canal más en nuestra lengua? Es muy fácil criticar lo de los demás cuando tú ya tienes lo que quieres. Os imagináis que cerrásemos la emisión de algún canal en español? Sería un escándalo! Pues es lo que hizo el PP con un canal en catalán y encima os parece mal que lo vuelvan a poner por 5centimos al año por persona.

user Menorquina emprenyada | Hace más de 8 años

En serio? Hau fet nombres? Açò mos costarà a cada balear 5cèntims per any. Buff! Quin dineral! Açò sí, tothom mutis des nous casos de corrupció del PP que mos han robat millons d'€ cada un i que en surten de nous cada setmana! Si no haguéssin robat res en podriem pagar cent mil de canals d'aquests!! Sa qüestió és queixar-se!

user Menorquí | Hace más de 8 años

Jo ho trob bé!