user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 8 años

No todo es válido, en cualquier tema... pero en política, ¡menos!... Gracias a los que me habeis puesto los puntos positivos.

user avam | Hace más de 8 años

Avam, senyors d'esquerra de Menorca, que se que llegiu aquest comentaris.Un no es pot defensar amb que es del PP, no dimiteixen devant es seus casos de corrupció... aço es un argument moltl pobre, ja ho sabem que no dimitiran, per cosa sa resta volem ser millors.Per tant, com reaccionarieu, si aquestes declaracions hagues estat fet per en Bauza? oo pen toni camps?? o per en Tadeo o en Pepote ballester??Que dirieu i reclamarieu?? ho sabeu el que dirieu, perque probablement sería el que exigiria un 90% de sa gent amb seny i responsable. Dimissió i suspensió de militancia, mes faltaria per una persona que reclama lo que va dir aquest atlot...Pero quan es a ca vostra, vos defensau diguent aço d'es peperos, cosa que tots ja sabem, que son com son i ells no dimitiran per corrupció...Aço fa que molts, n'estiguem farts de voltros, per uns que roben i per altres que son demagogia pura, i aço fa, que elecció darrera elecció, s'abstenció sigui sa guanyadora d'es comicis.

user pepitogrillo | Hace más de 8 años

Sr. Luis Hernández, totalmente de acuerdo con su escrito nadie podría haberlo escrito mejor, yo sigo pidiendo que lo echen del partido, me he informado algo sobre este chico entre gente que le conocía y era de los más juntitos de su colegio en todos los sentidos y quizás ahora se esté vengando de la sociedad, vete YAAAAAAAAAAA

user jose pons | Hace más de 8 años

Algú d´aquests elements va acabar l´EGB? Com és possible que "en aquesta tropa pugui estar al davant d´un partit polític? Ja ho diuen, que "en España no cabe un tonto más"... quina pena!!!

user marigràcia | Hace más de 8 años

No soc del PP que és un niu de corrupció, pero el sectarisme d'esquerra de menorca és al·lucinant, mai més pens votar a genteta que empra aquest llenguatge fastigos, rencoros, guerracivilista i desfasat.

user Bili | Hace más de 8 años

Las malas palabras de EM-IU parecen abonar el camino, cuando las mismas, si fueran publicadas por los otros, contaminarían. Vaya hipocresía y bajeza social e intelectual la que muestra este Comité.

user Lerele | Hace más de 8 años

No deixa de ser curiós que aquests que pregonen tant de la nova política, de la necessitat de renovar el sistema i 'bla, bla, bla...' justifiquin que no cesen a aquest individuo perquè el PP és el primer que no ho fa. Això sona a excusa infantil de pati d'escola que demostra quin tipus de persones hi ha al cap davant. Flacs. Volen predicar i a l'hora de fer-ho amb exemples, són els primers que miren cap una altra banda. És cert que la societat actual té un problema però que no dubtin ni un moment que ells també formen part del problema. I que m'expliquin per què l'actuació del PP ha estat oportunista. Independentment de quina ideologia creguis si veus un tiu que diu públicament que hi ha 10milions de persones a exterminar t'has de preocupar. No perquè siguis de dretes o d'esquerres, sinó perquè abans que res ets una persona humana. No?

user TURandot | Hace más de 8 años

Cuando lo hacen ellos es una mala interpretación y oportunismo político, cuando lo hacen los demás, son unos fachas. Este Carlos debía ser el ultimito de su clase.

user Carlos febrer | Hace más de 8 años

Al.lucinant! Soc una persona que mai votaría al PP, però he de dir que tirar la culpa als altres I no sebre actuar a coherencia em deixa bocabadat. Si aquest jove té el cap amb pardals el dirigentes del seu partit haurien d'haver actuat amb més contundencia. El comentaris son totalment increibles, i tot menys una broma, acabau de perdre un vot. Un jove que representa el vos tre partit, no pot dir aquestes bajanades I quedar tranquil.

user Pablito | Hace más de 8 años

Es una determinacio impresentable. Tota l' esquerra de menorca es impresentable