user Quina ensiamada traginau! | Hace más de 8 años

Bon dia a tothom i salud! Soc jugador de s'atlètic regional i vus puc assegurar que cap de sa plantilla cobra! Jajajajaja ojalà!! està clar que s'entrenador de s'atlètic cobra, com tots i com també es des futbol base del Dosa. Es problema és molt senzill, si no es posen d'acord, que faixin lu que fan, que es desvincularse entre ells i punto. Que faixin es cami per separat i es temps dirà qui ha fet ses coses bé i qui no.

user Ciutadellenc | Hace más de 8 años

Sembla ser que ses coses s'han tret de mare. Pel que sé és que s'Atlètic de Ciutadella l'únic que vol és fer equips de futbol base. Quin problema hi ha? Amb tots es que he rallat de s'Atlètic de sa directiva diuen lo mateix. Ningú treu a n'el Dosa. Només que reclamen una cosa ben logica: Fer una escola de futbol. Sé que el Dosa ha fet feina ben feta dins es camp però s'Atlètic fa 60 anys que existeix i si no fos perque en es seu moment es va acullir a n'el Dosa, encara estarien sense camp. Crec que hi ha puesto per tothom si tothom paga lo seu, que veig que açò és es problema.

user Francesc de sales | Hace más de 8 años

Quina gràcia, i mira per on que amb lo que cobra o han cobrat els entrenadors del regional, pagues a casi tots els entrenadors del dosa!! Qui despilfarra o estat especialista amb aso stat satletic sempre, per aso li ha passat lo que li ha passat!!

user Seguidora del dosa | Hace más de 8 años

Bona nit a tots. Jo com a seguidor des futbol, veig molt injust el q d'esta fent amb el dosa. Un club q va anar a mantenir un camp q esteia amb ruines, ses parets en mal estat, ple d'herbes per tot..... Es pares i mares q van anar a ajudar a posar es camp amb condicions, es q van fer una barbacoa amb s' ajuda de pares q vsn posar seu temps i doblers per montarla. Akell bar q pareixia un xiringuito. I com aço moltes coses mes. I se d primera ma q els entrenadors n cobren una doblerada. Ala aki ho deix anar. Bona nit

user Francesc de sales | Hace más de 8 años

Atletic, molt respetable que canviis i vagis amb satletic, allà te mostraran a guanyar i competir dedeve, allà tot serà futbol i futbol!! Vui veure quan acabis s'etapa de juvenil si hi arribes a jugar, si te donen s'oportunitat de jugar amb es regional o tercera!! O potser segona!! Sort artista! Pd: van pinyat es colors del dosa dins un camp on van cuidar, millorar i arribat a estimar! Ja que en aqell moment satletic no existia!! Salut

user atletic | Hace más de 8 años

buenas yo soy infantil del dosa y sabeís que estoy contento de que se divorcien porque el dosa hasta pintó sus colores y eso es injusto el año que viene me voy al atletic y os digo una cosa anti atletics el dinero que derrocha año tras año el dosa es bestial los entrenadores cobran ni se sabe lo que si se sabe es que el atletic no puede pagar a los jugadores de regional porque no se puede en estos momentos y el sabado todo el mundo a animar al atletic en el derbi força atletic

user Diego | Hace más de 8 años

Antiatletic: ¿Sabes cuánto dinero en publicidad que era del Atletico se quedó el dosa los dos años que el Atletico no estuvo? Primero infórmate. ¿Sabes porqué no se puede invertir en el campo? Porque donde algunos dijeron que pagarían, ahora mienten. Les dejas el campo, construido por los socios del Atletico y así te lo pagan... ¡Cómo están manchando el nombre de Calós! Totalmente de acuerdo con Totty, el director de Calós debería quitarles el nombre. Por cierto, puedes preguntar a cualquier jugador del regional cuánto cobran. 0€. Pregunta de paso cuánto cobran los entrenadores del dosa, a lo mejor entenderás algo.

user francesc de Sales | Hace más de 8 años

Me fa molta gràcia es comentaris de gent no en te ni idea de lo que realmemnt passa!! Sembla mentida que sa junta de satletic no hagi sapigut veure que realment necessita el Dosa. Crec que lo millor hagués estat formar una junt nova, gent jove amb ideologia moderna, no es quatre radicals que pensen amb es temps den franco. Mira com sta es camp una altre vegada, com el dosa no quedi a nes sant antoni, adeu sant antoni!!!

user Joan | Hace más de 8 años

Antiatletic, es nom ja ho diu tot. Es problema vostro, es que no fiaveu que s'Atletic tornes i quan ho va fer, sa vos va acabar es "chollo" Sant Antoni sempre ha estat terreny Atletic, i vos el fiaveu quedar. No es poden fotre mes ventalls en tant poc temps. Quina inversio va fer el Dosa a nes camp? No va poder prometre molta inversio s'Atletic quan no te gaire recursos. Te record que es qui fa pagar una pasta per jugar ets al.lots es el Dosa, i te uns 150, fer nombres. Tots aquests anys el Dosa estat incapaç de colaborar amb es gastos de manteniment, sempre trobant excuses. Ah i s'Atletic no paga a cap jugador de regional, els hi pots demanar a tots es qui formen sa plantilla. Antes d'escriure t'hauries d'informar i tranquilitzet que te veig molt nirvios, avam si t'agafara cosa. PD: Sa noticia nomes fa referencia a que deixen d'estar vinculats res mes.

user ANTIATLETIC | Hace más de 8 años

Cuando vuestro Atletic desapareció, quien se hizo cargo de que "vuestro" campo de que no cayese fue el Dosa, lo levanto todo dejándolo precioso ( y ahora les pedís dinero? madre mía!! no cambiareis nunca!! siempre os habéis movido por el dinero!!), y ahora en dos años que lo habéis recuperado vuelve estar como antes echo una porquería, donde esta la inversión que prometió el Atletic en el campo? queréis que el Dosa pague? para que? donde se invertirá? en el campo como hasta ahora? o se invertirá en el equipo regional para pagar a jugadores? dinero dinero dinero= ATLETIC , Que vergüenza de club!!