user MARIA | Hace más de 8 años

Pues a mi me parece bien, la verdad que da verguenza ver donde y como se aparcan los coches, vas para hacer fotos bonitas y como no enfoques la cámara hacia el mar es imposible. Tenemos que respetar el entorno que menorca nos da, y aparcando encima de estos espacios debe estar limitado, de otra manera poco duraría. Si es cierto que habría que buscar alternativas, pero "al pueblo" nunca le parecerian bien.

user repetició | Hace más de 8 años

S'han instal·lat una quarantena de pilones en un petit tram del voral esquerra de la carretera de Favàritx que impedeixen l'aparcament de vehicles en uns 150 metres d'un lateral de la carretera. Això suposarà l'impediment d'estacionament d'una vintena de cotxes en una zona que està molt allunyada de la bossa d'aparcament principal i que només era utilitzada durant els dies de major afluència d'usuaris. A més, els vehicles que estacionaven en aquest punt de la carretera de Favàritx ho feien sovint amb una part del vehicle damunt la calçada dificultant el trànsit de la resta de vehicles. D'altre banda també s'ha tancat de forma temporal, entre l'1 d'abril i el 15 de juny un altre voral utilitzat pels vehicles per tal de evitar molèsties a la cria d'una espècie d'ocell limícola protegit per la normativa estatal i europea. Aquesta zona, d'uns 50 metre de llarg, tornarà a quedar oberta a partir del 15 de juny. En qualsevol cas es vol deixar clar que no es pretén eliminar les zones d'aparcam

user josep | Hace más de 8 años

per que no es parla dels que tenen clau per entrar i anar a las platges amb un tot terreyn, aqui esta la cuestio cuan mes traves es posin per anar aquestas platges, mes la tindran per ells, mol de cinisme nia suelto.

user Para menorquin viajero | Hace más de 8 años

el ejemplo de lanzarte no está fuera de contexto y no es extrapolable, en el Timanfaya es una excursión guiada cobrándose un buen precio, por el contrario las carreteras y parkings de lanzarte son un referente a seguir

user Natura | Hace más de 8 años

La natura no és un parc temàtic. Es pot gaudir d'ella... si no es fa cap mal. Si per protegir la natura es tenen que prohibir activitats, es prohibeixen i prou. És moltíssim més important la natura que poder anar a la platja. A més, a Menorca tenim més de 100 platges i si no es pot anar a unes quantes noo hi ha cap problema.

user Tomás | Hace más de 8 años

Como les gusta prohibir, regular, poner pegas, poner impuestos, amargar la vida a la gente, decir lo que tienen que hacer los demás, decir lo que tienen que pensar, como tienen que hablar, como se tiene que interpretar la historia, en que idioma tienen que hablar nuestros hijos, etc. Eso sí a ellos que nadie les diga lo que hay que hacer, que para eso son progresistas.

user Mikaelius | Hace más de 8 años

Lo más divertido del tema es que en un par de años las "mates i ullastres" se habrán comido las dichosas malvas y las cunetas, y luego enviaran un tractor con desbrozadora que lo arrasará todo... en Menorca no caben más tontos porque los que mandan ya tienen todos los puestos copados!

user PN s'Albufera des Grau | Hace más de 8 años

S'han instal·lat una quarantena de pilones en un petit tram del voral esquerra de la carretera de Favàritx que impedeixen l'aparcament de vehicles en uns 150 metres d'un lateral de la carretera. Això suposarà l'impediment d'estacionament d'una vintena de cotxes en una zona que està molt allunyada de la bossa d'aparcament principal i que només era utilitzada durant els dies de major afluència d'usuaris. A més, els vehicles que estacionaven en aquest punt de la carretera de Favàritx ho feien sovint amb una part del vehicle damunt la calçada dificultant el trànsit de la resta de vehicles. D'altre banda també s'ha tancat de forma temporal, entre l'1 d'abril i el 15 de juny un altre voral utilitzat pels vehicles per tal de evitar molèsties a la cria d'una espècie d'ocell limícola protegit per la normativa estatal i europea. Aquesta zona, d'uns 50 metre de llarg, tornarà a quedar oberta a partir del 15 de juny. En qualsevol cas es vol deixar clar que no es pretén eliminar les zones d'aparcament existents sinó tot el contrari des de les administracions competents es continua treballant per trobar un solució que permeti regularitzar la majoria dels aparcaments existents, fent compatible el gaudi de la zona per part dels visitants amb la preservació dels extraordinaris valors existents en aquest punt.

user Poco nivel y poco glamour. | Hace más de 8 años

Tienen la mente tan cerrada y cortita a los que habeis votado,que resulta que en los plenos lo más importante es hablar de permitir a los "caixers" llevar pendientes. APROVADO! VERGONZOSO el nivel de este pais.

user Cabot | Hace más de 8 años

Pobre izquierda, primero parasitada por el nacionalismo y ahora directamente por la idiotez.