user Ciutadellenc | Hace más de 7 años

Aquesta no és una noticia sobre ses festes de Sant Joan. Simplement informa que diumenge es va fer una processó en honor a Mª Auxiliadora, patrona de Ciutadella, i que com cada any, a n'es concert que es fa després, es toca es Jaleo i ja està. Ja està bé de queixar-se tant. Com han dit altres comentaristes aquí ningú obliga a ningú llegir ses noticies que surten a aquest diari.I una altra cosa, dirigida personalment a en davud, si mai has vist un ciutadellenc a unes altres festes de Menorca ves a s'oculista que te revisi sa vista perquè la tens bastant malament. Talvegada unes ulleres d'aquelles de cul de bòtil t'ajudarien a veure'ls.

user davud pero que dius | Hace más de 7 años

sempre està ple de gent de ciutadella per les festes dels altres pobles; gent que va amb jaleo bus, gent que va amb cotxe. Personalment l'única festa de poble que no vaig es ferreries, perque no sol caure en cap de setmana.

user Som de Ciutadella | Hace más de 7 años

Bon dia, jo som de Ciutadella però em sembla massa començar a xerrar de ses festes quan hi queda un mes. Per molts Sant Joan és el més important que hi ha a Ciutadella i així ens va...

user Xec | Hace más de 7 años

Hombre Mariano espero que no asistas a las fiestas, dada tu animadversión a las fiestas de Sant Joan es preferible te quedes en casa e incluso nos harías un favor si de paso te largas de la isla...personas como tú sobran.

user davud | Hace más de 7 años

Algu tenan que fer, es ciutadellencs....es sa unica festa que fan i despoes tot s 'any de festa a nes port de ciuta. Es raro trobar gent de ciutadella, a les festas de alttes pobles de menorca, mai he vist un ciutadellenc a unas festas de un altre poble, com a molt a ferrerias...que disfruteu

user Joan | Hace más de 7 años

Cansats amb sant Joan !!!

user Josep | Hace más de 7 años

Dels millors grups que hi ha a Menorca avui dia, no només per la bona interpretació de covers sinó per la creativitat amb cançons pròpies i l'animació cara al public essent tan joves!

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 7 años

¿A algú l'obliguen a llegir les noticies que aquí hi surten? Si qualcú ho troba "pesat" és perquè vol. "Qui no vol pols que no vagi a s'era". Referent a un altre comentarista, mooooolt habitual quan hi ha qualsevol noticia que tengui a veure amb la religió, dir-li que, li agradi o no, Sant Joan NO és el patró de Ciutadella. I si qualcú vol anar a sa processó de Maria Auxiliadora, hi ha de poder anar. I si qualcú no la vol veure, igual que els qui llegeixen aquestes noticies, tampoc està obligat a fer-ho... no sigui cosa que es converteixi i floreixi la seva fe i no ho vulgui (aquesta darrera frase dita amb "ironia")

user Mariano | Hace más de 7 años

Las peores fistas de menorca y con diferencia, mucho bla,bla, y es sonde hay más incidentes.

user josep | Hace más de 7 años

no son pesats sino el sinonim de cosas del pasat que tenan que superarse, ja que son un ejemple de la discrimacio de clases socials, i no hem parlem de cara a la dona.