user jaime | Hace más de 7 años

Como le dijo el Quijote a Sancho, ladran luego cabalgamos. Mucho ánimo y mucha suerte C's en la lucha por la buena administración, la transparencia, la regeneración, la solidaridad, la cohesión social, el bien común y la unión.

user Joan | Hace más de 7 años

Quina gràcia es comentari de Mª Gracia etiquetant a altres de ridículs quan lo realment ridícul és lo que ha fet Rajoy arrossegant-se per implorar un pacte a Pedro Sánchez un dia sí i un altre també, però criticant que altres puguin pactar res amb Sánchez. L'eterna doble moral del PP. Al galant menyspreat per Pedro Sánchez i els seus seguidors lis sembla inaudit que altres pactin amb ell. En fi, viure per veure i com va dir en una pel·lícula Cantinflas al seu professor quan li va preguntar: "A que tiempo verbal corresponde la frase amar y no ser correspondido" va contestar l'actor "tiempo perdido". Idò si Rajoy ha perdut es temps, sa llavor i es sentit des rídicul.

user Miguel | Hace más de 7 años

Ja, ja, ja. No nos hagas reír Mª Gracia, porque uno de los ridículos más grandes de la historia reciente ha sido el de tu jefe Rajoy queriendo pactar con el PSOE una "gran coalición" que no ha sido posible solamente porque el PSOE no ha querido, aunque Mariano la ha pedido y suplicado cada día, por no hablar de los de Pablo Iglesias que también van locos por pactar con el PSOE. La gran diferencia es que mientras el PP se pedía la presidencia y los podemitas la vicepresidencia, C's con mucha más dignidad lo que ha pactado han sido propuestas del programa. Así que piensa antes de hablar de "ridiculos", porque para ridículo antológico el que han hecho los tuyos.

user Mª Gracia | Hace más de 7 años

Tirar el voto a la basura, para que hagan el ridículo pactando con los socialistas, no gracias.

user ciudadano | Hace más de 7 años

La marca blanca del PP es el PSOE y la marca blanca del PSOE es el PP. Los unos continuan las políticas de los otros.Muchos votaremos el cambio sensato que solo Ciudadanos representa.

user clara | Hace más de 7 años

Endavant i molta, molta, molta sort C's, es canvi a millor!!

user Damià | Hace más de 7 años

Es arguments o millor dit sa falta d'arguments des pocs detractors de Ciutadans m'han convençut. Votaré a Ciutadans i fins i tot es hi faré propaganda dins ses meues possibilitats, en hi ha prou amb veure es "nivellas" intel·lectual des seus contraris, ses ximpleries a que han d'aferrar-se i es seu tarannà especulatiu per comprovar lo bé que va Ciutadans. I Josw, els que estan endeutats fins ses celles són els de IU, els nous comparses de Podemos i sí el PP i el PSOE no hi estan és per les seves trames de finançament il·legal, encara que després hi hagi algun partit que plora quan els hi demanen una fiança. Molts anims C's.

user Francesc | Hace más de 7 años

@ningu. Has retratat perfectament a n.es teu venerat lider. En Pablo Iglesias. Aquest si q en fa de por! I per prometre q no hi quedi, despres ja veurem q feim.

user Josw | Hace más de 7 años

Como se moviliZa ciudadanos para escribir anda que no se nota....tenéis menos futuro que carracuca lo veréis y no más de dos legislaturas y el partido endeudado hasla las cejas......

user Quel | Hace más de 7 años

Es nota que no tens ni un argument "ningú", C's només promet el que pot complir, els que portau una bona mascareta sou altres, i els qui anau junts de la maneta amb els comunistes no tindrieu que voler donar lliçons de democracia ni de res a ningú, ni el PP ni el PSOE i companyia tampoc. Realment es molt important asegurar plenament drets tan descuidats como el dret a una bona administració com fa C's i que El PPSOE i Podemos deixin d'endollar amiguets i tirar i malversar els doblers publics. Es nota que PPSOE-PSM i PPodemos estan nerviosos, idò millor, endavant i molta força C's!