user Es paganu | Hace más de 7 años

Sou de chiste cabildos

user VOLU | Hace más de 7 años

Quien controla a los voluntarios civiles , que no hallan bebida.....

user exemple | Hace más de 7 años

Bon exemple han donat aquests ciutadellencs. Tot s'any fent feina baix baix i as final s'hauran de sacrificar perquè tots es ciutadellencs puguin penjar s'ensortilla. Bon exemple. Tots es que els criticau per aquí, que hi sereu as Pla per fer passadís? no vos ho creis ni voltros. Molt bé as poble de Ciutadella i aquests santjoaners!!!

user lete | Hace más de 7 años

sa foto sembla un toc de dol

user Kapak | Hace más de 7 años

Una cosa esta clara: l'any passat van ser els jocs mes avorrits de l'historia. En teoria el que una persona poses l'ensortilla i el fer el passadis ho tenia que millorar i agilitzar, pero passaven 5-10 minuts entre carreres, sense que ningú entengues perque en Febre no tenia es llum en verd. Fa 15 anys els cavalls sortien seguits sense parar, un darrere l'altre, fins que un agafava o feia caure l'ensortilla. Els jocs eren dinamics i les 3 rondes duraven menys de 30 minuts. Ara son cada any mes lents. I no només aixó, sino que l'any passat ni tan sols s'agafaven ensortilles a pesar de que es deia que els cavalls ho tendrien mes facil. S'ha de pensar que fer perque si això continua així serà la mort dels Jocs. O al menys de l'espectacle que tant ens agradava. Entre cavall i cavall, si el passadis esta fet, no han de passar mes de 1 minut o menys.

user Paco | Hace más de 7 años

M'esteis dient que aquests que s'autonomenen ensortilleros por que yo lo valgo faran de voluntaris? No faseu riure!

user Kapak | Hace más de 7 años

Esperar mes que l'any passat es impossible. Van ser els jocs mes avorrits de l'historia de Sant Joan. Lents, amb 5-10 minuts entre ensortilles, sense emocio...i aixo que en teoria tot tenia que anar mes rapid. Va ser terrible. Esper que aquest any hagin preparat algu per a que en Febre no tardi tant en posar el llumet verd.

user D'aqui també | Hace más de 7 años

D'aquí, saps llegir...?

user D'aquí | Hace más de 7 años

Ara q haviem fet una passa p'envant en farem dues p'enrera...ara tooooot es poble haurem d'esperar 10 minuts entre ensortilla i ensortilla esperant als de turno q es ballaren agafar-la...tot per sortir a sa foto i q tothom els vegi....de pena!!!

user 2016 | Hace más de 7 años

Una gran noticia, tots a una podem demostrar que "homus i dones", podem millorar ses festes, disfrutar-les i estimar-les com es mereixen...! Un Bon Sant Joan a tots i totes...!!!