user Reduccions | Hace más de 7 años

Quanta raó en té! Ara, els directors i els professors de samarreta verda anomenen REDUCCIONS a les RETALLADES. Desprès d’haver implementat una hora més setmanal d’anglès durant tres cursos, desprès d’una avaluació positiva dels mateixos, quin és el criteri perquè els nostres fills no puguin continuar fent una quarta hora d’anglès a les escoles públiques? No per democratitzar l’aprenentatge gratuït de l’anglès a les escoles públiques. No pel feedback del “TIL” d’aquests darrers cursos. Sí per oposició política al TIL, tant si ha estat positiu com si no.

user Fala | Hace más de 7 años

Sois muy hipócritas, decís que imponen el catalán al mismo tiempo que lo utilizáis para criticarlo. Solo español! Esto es España! Si tanto lo criticais no lo uséis! Viva España! Un país una lengua. El menorquín, vasco o gallego solo sirven para dividir. Fuera lenguas antiespañolas

user enric | Hace más de 7 años

este personaje dice muchas falacias

user Un Menorquín | Hace más de 7 años

Más razón que un santo, o acaso ya no veis lo que están haciendo con la educación??

user Falconetti | Hace más de 7 años

Llegint es comentaris des quatre catalanistes, més convençut estic de que en Camps va pes bon camí i diu ses veritats com a punys. Aquesta gent que mos desgoverna l'únic que fa és destrossar s'educació i deixar-la en mans des quatre afalconats d'esquerrres. I després mos estranyam des resultats de PISA. Endavant Camps. Fins baix.

user City della | Hace más de 7 años

Em fa oi com a menorqui i ciutadellenc q soc sentir predicar a aquest personatge.Crec q hauria d ser d VOX mes q del PP. El millor es q defensa la llengua espanyola x davant d la llengua catalana (si, el menorquí es una llengua catalana) i quan xerra castellà no pot disimular l accent ciutadellenc tancat q té. Apren a xerrar castellà amb accent neutre i dsp dona lliçons d com ser un bon spanish i un bon pepero. X cert interesa a poca gent crec ;)

user Adéu | Hace más de 7 años

Menorquí, no t'equivoqui, si hi ha gent com voltros... es dediquen a apallissar negres, catalans i bascs. Per sort la majoria tenen més de 70 anys i no vivireu massa... Salut a la jubilació

user leche al mono | Hace más de 7 años

claro y conciso, hay que ver todo lo que se puede hacer con música de gaitas

user avam | Hace más de 7 años

ja ha sortit en Nel Martí a demenar disculpes per es pollo que li va montar a n'en Toni camps?? acusant-lo d'homofobia?? i que es jutges van desestimar??Ja han sortit es qui recentment l'acusaven de racista?? tinguent dona i filla de color??.Ho son dins sa caverna amagats?? Nel, llegeixes aquests comentaris?? ets dins sa caverna amagat?? no demenaras disculpes?? Es qui el van acusar de racista (Molt greu, igual que lo de homofobia) sou dins sa caverna?? amagats?? hi ha llum?? o nomes rencunia i foscor??

user Menorquí | Hace más de 7 años

Els quatre ultres que comentau per aquí deis que en Toni és el més odiat perquè és s'únic que vos diu ses coses clares. Jo estic amb tu, Toni. Fart d'imposicions catalanistes i sa monserga de sempre. Més n'hi hauria d'haver que parlassin clar com tu.