user esperança | Hace más de 7 años

Si Maria Antònia, és una recomanació al PP. Per fer una bona oposició és fer feina, sense fer tanta feruma i amb responsabilitat. I sorpren que un comentari positiu i constructiu tengui opinions negatives. Així els del PP no van bé! Però, ells no ho saben.

user Xec | Hace más de 7 años

Segons es despren de sa noticia a s'escrit de moció no es fa cap al·lusio al perill de l'estat del Molí però la rèplica verbal del Sr. Juanjo insisteix en el debatre la moció per el perill que implica l'estat del Molí....ai ai quines coses més curioses...al final dona s'impresio que sa mocio res a veure te amb el perill iminent...quina incongruencia no? qui es el beneficiari encubert d'aquesta mocio?¿

user tomeu | Hace más de 7 años

Aixó són paperots senyors i senyores del PP! facin més feina i menys espectacles.

user Maria Antònia | Hace más de 7 años

Treballar, has dit treballar esperança? Però si els del PP no saben que és això, una cosa és treballar i una altra copiar mocions i esvalotar. Mira, sóc d'esquerres i menorquinista però deixant les ideologies de banda als únics que he vist treballar a l'Ajuntament és al PSM i a UPCM.

user Archiduque | Hace más de 7 años

Yo lo veo asi; el responsable del mantenimiento del bien es de la propiedad. Asi que, si algun daño o peligro amenaza, a ella se debe EXIGIR que lo solucione. Maxime cuqndo se trata de alguien que se llenaba la boca hace un par.de años, de crear fundaciones para 3l desarrollo y la.promocion cultural. Ahi tiene una buena opcion donde dedicar sus recursos, en vez de que con el di ero de todos mantengamos los bienes de unos pocos.

user esperança | Hace más de 7 años

Recomanació per una bona oposició seria intentar treballar conjuntament pp i upcm en aquells temes que lpinen el mateix o semblant i portar-ho conjuntament al ple. Aço se li diu fer feina en equip i de manera més eficient i eficaç, pel bé comu des poble. Deixau-vos de partidismes. Aixi si que donau un mal exemple. Els del consell infantil us "en donen en cuareta".

user Pesemeros | Hace más de 7 años

L,alcaldesa Joana Gomila no pot tenir aquests tics antidemocratic si dictatorials, molt propis dels pesemeros.. Els regidors del PP han de poder fer la seva feina i l,equip de govern ha d,acceptar les regles de Jocs democràtic

user foten oi | Hace más de 7 años

empegueit de veure aquest PP i aquestes formes per no res, mai més ppepes

user mireia | Hace más de 7 años

Les mostres d'impotència i rebequeries abans les vèiem a les escoletes, ara amb els nois i noias del PP en els plens. Pensava que eres més adulta Anna i companyia...

user ppero esto que es? | Hace más de 7 años

Los del PP tan soberbios como siempre y no habéis pensado en dar un palo al agua y trabajar un poquito aunque sea por una vez en vuestra vida en vez de ir dando el espectáculo, armar cirios o montar numeritos?