user josep | Hace más de 7 años

amb tots els punts vermells que m´an posat, constato que i dit la veritat amb el meu comentari, i si, es sert que las veritats couen.

user Pau | Hace más de 7 años

jajaja!! Si si, és qüestió d'identitat. A mi en canvi, me faria més mal lo de Mahón...però bonu...com deia, n'hi ha d'haver per tot i per tothom!

user Xuroi | Hace más de 7 años

ginet no, millor una pomada ( no de farmacia) feta amb Xoriguer, des que es botil posa MAHON

user Pau | Hace más de 7 años

Allavà!! Amb lo senzill que és viure en pau! Qui vulgui que vengui, qui no, a sa platja. I llestos. Qui no ho entén, poc respecte té (o una necessitat de crida d'atenció brutal). Ni hi ha maltractes ni cap de llams, ja ho asseguram noltrus!! Un ginet, no el voleu, no??

user blauygroc | Hace más de 7 años

a mi me la bufaaaaa ,,las fiestas me parece que ya van durando demasiado``que cansados, pegajosos, aburridos, nos teneis ..un poco si pero cuando uno se pasa de la raya....¡¡¡. ahora venga rojos que quiero contarlos¡¡¡¡me voy a reir toda la mañana..

user Bartomeu Servera Moll | Hace más de 7 años

Per en JOSEP:Jo no critic per criticar, fa uns anys que faig feina fora de l'illa i mirava IB3tv; la sortida d's Be, es primer toc del 23 i els jocs d'es Pla del 24. A jo m'anava bé i estic segur que a moltes altres persones com jo, malalts, gent major...també. Quan surt en Sergi Llull també m'agrada mirar, qualsevol cosa relacionada amb l'illa, Punta Prima, Fornells, Sont Bou, Sa Mesquida, "Es Mahon..". Preferesc veure quaque cosa d'aquestes i no a politics..., què ho pots arribar a entendre...?. Josep tu critiques per criticar i el pitjor és que estàs mal informat. IB3tv si mostrava Sa Sortida d'es Be. Salut.

user DANA | Hace más de 7 años

que pasa? en cuanto metes un comemtario de Ciutadella ,sois como fieras endiabladas ,,,para eso están,los comentarios¡¡ no todo el mundo le gusta lo que haceis ,y teneis que aguantaros, un poco¡¡ yo los leo cada dia ,y no vivo a qui,es imposible poner nada que tenga el nombre de Ciutadela ,a la¡¡, ROJO¡¡ ,teneis que ser un poco más imparciales ésta radicalidad, nunca es buena....ya sabemos como es el pueblo,( mio,mio ,y que no me trastoquen nada por que salto ) tam poco es esto ser un poco más humildes no empeora las personas )

user Kapak | Hace más de 7 años

Esta clar que totes ses festes, si li treus el sentiment, son un sense sentit que no es mereixen estar en la tele: un Pi a Pollença, uns cavalls que boten, un tios disfressats de reis mags, un tio tocant una flauta, moros i cristians, beneir els animals...tot coses intrascendents. Pero la realitat es que IB3 esta basicament per donar cobertura a les noticies de les balears i les seves costums, basicament perque no hi ha diners per F1, futbol, pelicules o series bones. I agradi o no agradi Sant Joan es la festa mes multitudinaria i que desperta mes interes de Balears. Per això es logica la cobertura que li donen. I de totes maneres...tampoc tenen res millor que posar.

user menorqui emprenyat | Hace más de 7 años

fa 7 mesos senyores que xerram de bens i sant joans... sou MOLT CANSATS! sort que ja acaban i començaran ses festes de poble de ve... que cansinos sous amb ses maldites festes aquestes...tic tac ja queda menus per acabar amb aquesta tortura!!

user Mayonesa | Hace más de 7 años

Pónganse de acuerdo, quieren o no gente de fuera por San Juan?Coherencia y sensatez, ciudadelanos.