user Silencis de MES | Hace más de 7 años

No puc entendre com un fet greu com aquest, amb una doble infracció, que no és una negligència, passa tant desapercebut. El PSM i els seus càrrecs públics, que són tant actius a les xarxes socials, no han dit res. Lo mínim seria demanar disculpes i admetre l'error. Però prefereixen callar. Quien calla otorga.

user Tomeu | Hace más de 7 años

Sospechoso silencio -quien calla otorga- de tota la tribu pesemera ante la metedura de pata, error, empasta, infracción doble y vulneración de leyes....

user Pere M | Hace más de 7 años

No noteu com una oloreta així com de cacona.

user Loren | Hace más de 7 años

Vergonzoso, triste y muy lamentable. A un propietarios de un bar por sacar dos sillas más le imponen una multa de 700 euros. Estos del PSM hacen lo que les da la gana y nadie les llama la atención. El mundo al revés.

user Silencis de MES | Hace más de 7 años

¿a qué esperan en la Junta Electoral de Menorca y el Consell insular a sancionar a los responsables de estas clarisimas y flagrantes infracciones? ¿habrá comunicado de PSM-Més? ¿habrá declaraciones de Nel Martí y Maite Salord? Aquí nadie piula

user Antes en la fachada de la Catedral | Hace más de 7 años

Antes en la fachada de la catedral estaba escrito: "JOSÉ ANTONIO PRIMO DE RIVERA, PRESENTE" tenían que subirse con una escalera para escribirlo de lo alto que lo ponían.

user Toni Llabrés | Hace más de 7 años

Els fets estan clars: el PSM vulnera i infringeix dues lleis, la Llei Electoral i la Llei de Patrimoni, amb els cartells electorals de la candidata Margarita Benejam que penja a la façana de la Catedral de Ciutadella. A més, falta el respecte als catòlics de Menorca en tractar-se del primer lloc de culte de la diòcesi. Vull demanar si la Junta Electoral de Zona de Menorca pensa dur a terme alguna actuació i si el Consell insular -amb Miquel Angel Maria que té coneixement directe de la infracció- ja ha obert l'expedient. Sorprèn la manca de diligència i el silenci del PSM, Nel Martí, Més per Menorca, GOB, EM-EU, Maite Salord i plataformes vàries.

user Maria Antonia López | Hace más de 7 años

Si na Marga Benejam ha rebutjat qualcun debat no deuria extranyar-nos.Vaig assirtir al debat a Ciutadella el dia 16 i les intervencions de la Sra Juana Francis no van ser per a il.lustrar-nos envers les seves propostes. La majoria de les seves intervencions eren per erosionar l'imatge de na Marga. Fins i tot va haver un moment en que els assistents van rebutjar amb protestes una de les seves intervencions. Lamentable tot plegat.

user Expedient MAMaria | Hace más de 7 años

Qui instruirà l,expedient disciplinari i sancionador contra Miquel Angel Maria per vulneració flagrant de la Llei de Patrimoni? Mai MES

user un maones | Hace más de 7 años

Para Isabel. En mi casa, Ciudadanos y Peso, han mandado sobres para todos, PP y Podemos, toda vía no han mandado ninguno. "No se a que viene su comentario".