user Flac | Hace más de 7 años

L'únic flac pro flac de ses festes va ser k no deixessin entrar a n'es Pla a molts de ciutadellencs que vam quedar a n'es pont devant un molts maleducats e inclús agressius policies tant locals com nacionals i no es val k es sa seua feiana ja que es sa correctes i aducats i donar expliaccions del per que sortint gent constantment no ens deixessin entrar amb mes fluïdesa ja que no duien cap control del nombre de sortides tindrie k ve segut un fluix constant de entrades i sortides. Molt malament per sa Policia i km s'han duit a terme aquets guirigall i hara k no diguin k no k tenc es nom dels k esperàvem per entrar.

user cromapons | Hace más de 7 años

Pues jo trob que va ser la millor festa en molts anys, primer pq no va haver-hi cap desgràcia, segon pq el comportament de la gent a Es Pla va ser modélic, tercer pq ho van fer a la seva hora. Impedir el botellón i la masificació va ser un encert, que va evitar possibles aldarulls. Les meves felicitacións als voluntaris sense ells, res seria posible i tambvé al consistori, ho han fet mol.t bé.

user Ciutadallenc | Hace más de 7 años

Penos....

user Ciutadellenc | Hace más de 7 años

Si aço son es jocs des Pla que volem anam be... Cansats, aburrits, un quart entre carrera i carrera, O volem aclarir i mes u espenyam... Amb es pesadis fet i en d'esperar 5 o 10 minuts mes q es llumet es posi en verd.... So tendrian q fer mirar... Ah!! i es caixer senyor fantastic, surten cada 100 anys i a mes imposen normes noves... Molt be. Esperem q l'any qui ve o millorin, no sera molt dificil. Salud per tots i fins l'any qui ve si deu vol.

user Turista español | Hace más de 7 años

La verdad es que me esperaba otra cosa... no fue de mi agrado: masificación de personas miles de borrachos, vomitados por la calles, meadas, peleas, etc...

user feiner | Hace más de 7 años

De dalt de tot, tornava de sa feina i no me van deixar passar "hi havia massa gent" es veu que es Ciutadellencs sobram a sa festa.

user CIUTADELLA CIUDAD NOBLE | Hace más de 7 años

Maravilla del mundo

user Xuric | Hace más de 7 años

Blauygroc ido si no veus res unaltre any millor quedis a ca teva.Aixi tindrem un puesto mes

user Xuroi | Hace más de 7 años

Toston,.... Cosa mes lenta y aburrida,..... Al menos ara tindrem uns mesos de calma SantJoanera. Bono ara mos queden unes setmanes de sentir com ha anat tot, y alguns posarse medalles,...

user amc | Hace más de 7 años

Es qui sentim y estimam se festa som de Ciutadella i sobre tot respecta.Sant Joan u duim dins sa sang i no es pot esplica,desde que vaig neixa mompare mu va tresmetre i jo a nas meus fills.Fins l'any que ve si Deu Vol.