user joaquim de badalona | Hace más de 7 años

digueu-li menorquí o catalá. es el mateix idioma. hi continúa havent molta ignorància a espanya. s´ha de defensar el catalá. el castellà es defensa sol. a catalunya ho sabem molt bé. si hi ha un idioma discriminat e espanyoles. aixís el català i no el castellà. amb el castellà no tens cap problema. després de 300 anys encara están perseguint la llengua i cultura catalanes. coses aixi només passen a espanya. i el català s´ensenya més a universitats extrangeres que espanoles.

user joaquim de badalona | Hace más de 7 años

ciudadanos es la continuació del pp. no es d´estranyar que actui així. i l´albert rivera es una xuleta de pronòstic. no fará res en política. no val, no serveix, es un inútil.

user anticatalan | Hace más de 7 años

Esto con una autopista no pasaria

user josep | Hace más de 7 años

a mariano ribera, primer tens que escriura correctament, havlar com tu escrius no es aixi sino hablar, els que critican son els que menos o podan fer, i si no es tas conten cap a madrid. alli estaras en el teu entorn

user enhorabona Pericay | Hace más de 7 años

Quanta ignorància en es comentari de baix, quan resulta que el Sr. Pericay és català i filòleg que defensa s'ús de ses modalitats i no confon unitat amb uniformitat de sa llengua com altres. Té tota sa raó en què no hi ha que perseguir als qui parlen o retolen en castellà i en què no s'ha d'imposar a ningú sa llengua en què vol o sap rallar i escriure.

user vayasa Sr. de ciudadanos. | Hace más de 7 años

Al de ciudadanos lo que tiene que hacer si no le gusta que sus hijos hablen catalan, que se vaya a su tierra. y alli hablará solo castellano.

user Toni | Hace más de 7 años

"Para Menorquí" Veamos; yo no voy a entrar en dialéctica de sapiencia, y mucho menos de descalificativos, como Vd. hace, yo creo que no he hecho ninguno, pero si le recomiendo una frase de un escritor español. ("no es lo mucho que se lee sino lo bien que se digiere") ¿sabe de quién?. Además después de llamar "ignorante, inculto, analfabeto.. y decir con todos sus respetos....¿PORQUÉ ESTE CABREO POR UNA OPINIÓN PARTICULAR?. Su perfil para mí queda perfectamente definido, un cordial saludo.

user Oi | Hace más de 7 años

Tots els menorquins vius xerram català, no de Catalunya, sinó es nostro català. Qui intenta imposar xorrades són els anticatalanistes, capgirant històries per motius polítics. Llegiu sobre els idiomes i dialectes del món abans de carregar-vos una llengua tant polida com sa nostra. A tots els incults que comenten per aquí, ja podeu anar deixant res vostro vot negatiu.

user Mariano Ribera | Hace más de 7 años

haqui solo se deve enseñar y havlar castellano, i punto!!

user Ullastre | Hace más de 7 años

Dani, bien hecho, no sea que de tanto hablar menorquín se te borre el idioma español, mejor renunciar a tu lengua para que no se pierda el español