user Joan | Hace más de 7 años

Me sembla molt bé. Carreteres a ses platges que durant juliol i agost estiguin només obertes només per as busos llançadera, taxis, ambulàncies, policies i pagesos que hi faixin feina!

user Dani | Hace más de 7 años

I tornar an es oígens? Tancar ses carreteres que van a ses cales durant es juliol i agost i que sa gent, per exemple, vagi caminant a ses platges des sud de Ciutadella des de Cala'n Bosch o des de Cala Galdana. Com s'havia fet tota sa vida!

user vania | Hace más de 7 años

I no se que esperen... fa anys que varem presentar es projecte des bus obligat per anar a ses platges... lo que s'ha da fer es que no mes s'hi pugui anar amb bus! I es bus ha de poder dur bicicletes, per es que vulguin seguir sa ruta des camí de cavalls!

user manolete | Hace más de 7 años

Lo que no entiendo aun es que no se haya planteado en Menorca una extensa red de carril bici en todas las carreteras de la isla. Yo ni loco cojo la bici con estos arcenes y trafico, pero si pusieran carril bici para llegar hasta las playas yo iria. Por poner un ejemplo, de Mao hasta sa mesquida, son pocos kms pero ir en bici hasta alli es una locura. Una extensa red de carril bici no seria una solucion definitiva pero seguramente seria un gran plus para Menorca.

user billi | Hace más de 7 años

Hem creat un mite una miss menorca que tots volen veure : Macarella-Macarelleta. Posters i Postals a les Fires, per a vendre tota Menorca amb el simbolisme de Macarella,.... Semble que la resta de Cales i moltes coses més no existeixen. Es un problema de base política i un mal principi.

user menorca for rent | Hace más de 7 años

Siempre sorprende el bolsillo de los visitantes. De momento han pagado un huevo para venir e instalarse aquí. Y ahora hay que proponerles nuevas experiencias y/o sabérselas vender. Menorca es un rollo cutre, o no, depende de nosotros. "Que no se escapen por arriba" ... decía un vendedor de experiencias de lujo. O sea, que no encuentren experiencias más caras en otros sitios. Es asombroso si consigues que tu negocio mole, la gente paga lo que no está escrito por algo exclusivo...

user Menorquí viatger | Hace más de 7 años

Ningú ha pensat en posar límit an es vols i barcos regulars? A altres àrees protegides com ses Galápagos ja es fa. Quan ses reserves sumin 200.000 persones dins s'illa per un dia concret,es prohibeixen vendre més places per aquell dia i au. Açò faria que sa gent vulgui tornar i que segueixin xerrant bé de Menorca però intentarien venir es maig/juny o septembre/octubre en no trobar places per es juliol/agost.

user kikus | Hace más de 7 años

esto es un mata isla¡¡ lo que veo en la foto..No seria mejor,controlar la cabida de cada playa virgen? cuando esté el ,,cerrado¡¡ ó lo que es lo mismo,cuando el parquin este lleno ,cerrarlo ¡ y además por dejar el coche pagar ,(un ejemplo dejo coche aparcado 3 h. 3 eurs, el tiquetero sabria que después se podria poner otro ) al mismo tiempo se ganaria un dinero que se podria revertir en la misma playa por que lo dejan todo revuelto ,,,, Los turistas de hotel éstos no dejan ni un euro, muchisimos vienen con todo pagado y su picnic,estos hay muchisimos estos no interesan a nadie pués se aprovechan de todo del hotel..sin dejar nada,,los que vienen por libre son éstos de las playas ,que hay que cuidar,y que sepan que ellos han de cuidarlo también¡¡¡

user Pons Pons i més Pons. | Hace más de 7 años

No esteim preparats per tanta massificació, masses turistes a Menorca que paguen un preu ridícul pe venir aquí. Mentre noltros pagam preus elvadisims per poder sortir. Es turisme que ve cada vegada es de menys qualitat no deixa doblers casi, si contam sa cuantitat de gent que ve aqui. I no fa falta dir sa quantitat de barques que es queden a ses cales o a ses platjes verges molestant es banyistes amb musica, sa seva presencia i la de altres 15 barques a una cala petiita. Hi ha molta feina per envant i es podria fer algo bo pero com sempre prevaleixen es colors, o ses propies ideas frent mantenir Menorca verda i prospera.

user Calablanca66 | Hace más de 7 años

I si a més de replantejar l'accés per carretera també mirem que passa per mar? De debò a unes platjes verges poden arribar barcos i desembarcar 100 turistes de cop? Quants menorquins viuen d'això avui? Pa per avui i fam per demà