user esmahon | Hace más de 7 años

jajajaja que será el pròxim? un caixer senyor? una bandera amb la creu de malta? sant joan de gracia.

user Lu | Hace más de 7 años

Para mí particularmente las fiestas de Mahon sobran. Son una pantomima y una burla a las fiestas de verdad. Que es eso de la samba? Y lo de los gigantes? Tradiciones de otros sitios.

user Joan | Hace más de 7 años

Cuando nombran la otra alcaldesa se me viene la imagen del barbas, sus tropelías, corrupción, estafa, engaños, y además les votan, espero que en Menorca no vuelvan nunca mas, fue todo un mal sueño.

user andres bonafont | Hace más de 7 años

para renovar las tradiciones... supongo que este año no van a cantar el "es mahon".

user Ciutadellenc | Hace más de 7 años

Segons tenc entes, ja que no són ses festes d'es meu poble, es batle o batlesa té es dret però NO s'obligació d'exercir de Caixer Batle/sa de ses festes d'es seu poble, poguent delegar aquesta funció a qualsevol d'es regidors d'es Consistori. Ell o ella es que decideix qui surt cada any tinguent es privilegi de poder-se elegir a ell mateix. Si no ho tenc mal entes hi ha pobles que cada any van rodant perquè durant cada legislatura pugui sortir un representat de cada partit polític amb representació a s'Ajuntament. Aquest cap de setmana passat no va sortir es batle d'Es Mercadal, sinó que va sortir una regidora. Per açò és un mal batle? M'entristeix que hi hagi persones que aprofitin sa més mínima tonteria, i a més per una cosa tant poc important per es funcionament d'una ciutat com és veure que surt de Caixer Batle, per criticar a n'es batle/sa ja que no és d'es partit polític d'es seu gust.

user anatolis | Hace más de 7 años

la alcaldesa no sabe cualcar , no se de que nos extrañamos . sabra hacer algo ? jugar a pokemon o algo asi . .. que pena que grande agueda reinés la alcaldesa de mahon que si no le daba miedito .. que monte la reinés mi alcaldesa

user Tòfol | Hace más de 7 años

Srs. de sa junta de caixers , tan sols demanar-lis una cosa : No seguesquin fent invents ni aportin falses tradicions a sa festa des cavalls ; és més intentin purificar-la. Sa samba a ses olimpiades hi està molt bé , i pasar s'aigorròs abans de quedar constituida sa qualqada va ser un invent de fa uns anys. Manco caixers i més bons , tot aquell caixer que s'agafa a sa sella mentre bota es cavall , no és el que toca.

user Foner | Hace más de 7 años

I tu de que vàs Paco ? Sa batlesa es molt lliure de fer lo que cregui oportú .... De quin arbre has caigut ???

user davud | Hace más de 7 años

Pacooo....si te hace vergüenza una tonteria asi,mejor que no salgas de casa,que tu partido politico si que da vergüenza

user davud | Hace más de 7 años

Pacooo....si te hace vergüenza una tonteria asi,mejor que no salgas de casa,que tu partido politico si que da vergüenza