user PePe | Hace más de 7 años

Bep, No te enteras o te contaron una película. Cuando Juanjo llego para ser candidato del pp Chiqui ya estaba y es Asunta Vinent quien lo intenta colocar. En una cosa sí que te tengo que dar la razón y es que el tiempo pone a todos en su lugar!!!!! ya los está poniendo. Siiii la cama se la hacen los mismo que no le votaron cuando se presenta como candidato a las listas del congreso los mismos/as que gobiernan el pp Ciutadella y lo gobernaran y deja en paz a Chiqui que fue el único alcalde que miro por el pueblo y no por el partido.

user LMZ | Hace más de 7 años

Es PP ciutadellenc eternanent tocat. Vaya partit flac a Ciutadella, que posi ordre algú i faxi net JAAAAAA

user una llàstima | Hace más de 7 años

t'han fet es llit Juanjo, una llàstima.

user Bep | Hace más de 7 años

Això va començar quan el PP va voler posar en Xiqui per devant en Juanjo, el temps posa a cada persona al seu lloc, en Xiqui , el batle més flac i prepotent que ha tingut ciutadella, i a n'en Juanjo simplemet li van fer el llit, llàstima, en Juanjo segur que hagués fet més bona feina per Ciutadella,.

user Temps de canvi | Hace más de 7 años

D'aquí tres anys ni 4 regidors. Temps as temps.

user Maria Benejam | Hace más de 7 años

Tothom sabia que Juanjo Pons, de de fa mesos, no anava al PP-Ciutadella, no participava a les reunions, no preparava mocions i liderava la tasca d'oposició del grup municipal. Ha fet bé en marxar; ho tenia que haver fet molt abans, quan va perdre -i va dividir el vot de Ciutadella- en les eleccions internes per a ser elegit candidat a diputat. Es va equivocar en la composició de la candidatura. Ara el grup municipal es podrá recompensar, elegir un nou portaveu i fer la tasca d'oposició i presentació d'alternatives que li correspon. Amb Juanjo Pons estava tot ben aturat. Ara comença una altra etapa.

user Ses sobres | Hace más de 7 años

com ha han dit, ara al PP Ciutadella només queden ses quatre ragastalles, tots aquells que no tenen un futur millor i lo que cerquen és que els coloquin, despues d'haver fet es llepón des de sempre. Qualsevol cadira és bona si te dona es sou a final de més, endavant peperos, anau bé així.¿Qui entrarà ara? Cada qual més preparat tu... (irònic), Es curriculums fan ganes de córrer... Sort i ventura, que en necessitarem!

user Maria | Hace más de 7 años

No veig gens bé sa renúncia den Juanjo. Som molts és que hem compaginat sa nostra feina amb un càrrec i certament no és fàcil, però quan te presentes ja saps a lo que vas. És molt fàcil ara dir que no ho pot compaginar. Hi xerr per sa pròpia experiència!

user martí | Hace más de 7 años

El PP de Ciutadella està en crisi permanent des de finals dels 90 i ara al PP només queden els que no tenen a on anar i els que volen col·locar-se, no aixequeran el cap en molts anys.

user celibe75 | Hace más de 7 años

Allá va....Una posició oportunista i maquiavélica. Ara, despres d' haver omplert ses butjaques en nom de la política, torna a casa com a fill prodigo a CESGARDEN.Bona sort senyor expresident del PP a Menorca.Avam com sortim dels 30 millons d' euros sortits de les butjaques dels menorquins.Com ho rara el Sr. Pons? Quins interesos defenderá? Els generals?Quin balll...