user Biel | Hace más de 7 años

Que haran una serie garrula y barriobajera como las que hacen actualmente?? Vaya pais de pandereta!

user Interesado | Hace más de 7 años

me gustaría que el diario Menorca,me informara sobre le previsión de rodajes y poder aprender de ellos, y poder hacerles un mekin off

user manumenorca | Hace más de 7 años

... al menos serviría como excusa para rodar en exteriores, que la ficción española siempre abusa de los sets e interiores, decorados de cartón piedra, especialmente tascas y bares... al menos un chiringuito de playa alegra más la vista...

user Mónica | Hace más de 7 años

En Peñiscola se rodó Chiringuito de Pepe y escenas de Juego de Tronos y está al 100%de ocupación, del cual el 90% es turismo nacional, familias, gente normal que quieren ver los escenarios de los rodajes. Donde está el problema? Priimero se debería asumir y reconocer que en la isla se prospera gracias al turismo!

user Angel | Hace más de 7 años

Estic espantat de veure que tots els comentaris siguin negatius, en quin mon viviu?? de qué menjau? Tota promoció és bona (i aquesta seria gratuita!!!), hem de fer que vengui gent com sigui, per després vendre un producte de qualitat a un preu just, és a dir, turisme de qualitat. Tots els canals de promoció son bons, i aquests és un altre boníssim!!Recordau les peregrinacions de gent a veure les localitzacions del Doctor Mateo?? A la gent li agrada veure on es roden pelicules i series. Heu pensat en promocionar una serie bélica a La Mola?? Heu pensat en fer un anunci Estrella Damm, pero amb marca Menorca cada any??Endevant!!

user magaluf | Hace más de 7 años

Malament nam!!!! I sa temporada que vé, Cala Blanca serà una nova Magaluf!!! Menorca se'n va a pico al.lots!

user exil.liada cultural moderna | Hace más de 7 años

Per el cutrenivellàs què ha agafat aquest trist país nostre,és per l´únic què voldria ser francesa:allà mai es permetran aquests atemptats estil.lístics i culturals perque al menys la gent del carrer no ha assimil.lat com a propi el xonisme poligonero nacional què lluïm aquí...trob què m´exil.liaré...¡què triiiist!

user calablanca shore nooooo | Hace más de 7 años

¡Avui mateix lis fotré tres espelmes negres i qué se´n vagi en orris es projecte aquest "xungo,xungo"!¡ets cutrexonis pensants de aquest país de pandereta no mos deixan viure en harmonía ni a ca nostra,Déu,quina desgracia de genteta!

user MALSON | Hace más de 7 años

¡NOOOOOOO,PER FAVOOOOORRR!¡¡¡AQUÍ NO VOLEM AQUESTES CUTRESES!!!

user Menchu | Hace más de 7 años

Como no hay mas Calas Blancas en toda España... Seguro que se han inspirado en Ciutadella...