user inde | Hace más de 7 años

A l'inversa!Si pensassis un poc a lo millor veuries que l'actuació més important és la dels elements que no es veuen, sobre tot pluvials i clavegueram. Si començassin per dalt, tota l'actuació no seria eficient mentre no s'acabàs tot es carrer. Per tant, primer revisar i engrandir els pluvials de baix (que no es desbordaran per molt que plogui perquè els de dalt recullen el que recullen, i després fer sa part de principi de carrer. Altra cosa és pensar en perquè no es fa tot en una mateixa actuació. Qüestió de pressupostos, supòs...

user A l'inversa!! | Hace más de 7 años

I teniu previst començar ses obres pel darrer tram des carrer? Ole ole i ole. Us convit a passar per es carrer mallorca i mirar bé sa situació des paviment. Quin tram està més deteriorat? Us convit a mirar es tram entre sa Llibreria i es Suma!! És el team més patètic i en canvi, el que s'arreglarà primer és el que va des forn as final? Ja harien pensat amb coherència els tècnics municipals!! Que se li ha acudit al mateix tècnic que va planificar s'inici de reforma des parc des pins es primer dia de vacances de nadal des fiets? Que menjau per berenar? Us recoman canviar perque no us cau bé!?

user ... | Hace más de 7 años

Quan un va de viatge, que és el que fa més? caminar i caminar. A més, també, el fet de crear zones més agradables per el passeig augmenta la qualitat de vida dels residents. Ens haurem d'acostumar.

user Maria | Hace más de 7 años

A joan Fortuny empres els mateixos raonament que quan es va peatonalitzar sa plaça de ses palmeres, ses voltes, la catedral i la gent no ha deixat d'anar a comprar en els seus comerços , si no que s'ha revitalitzat el centre. Ciutadella no és només el centre, ja toca cuidar els altres barris.

user Miquel | Hace más de 7 años

Esto es el anúncio de un caos circulatorio. Los amables conductores aparcarán igual, si importa con medio coche encima de la acera o en pleno carril bici. Y qué pasará? Que tooodos los mas de 200 buses diários que pasan por esa calle no podrán pasar, si se ve venir.....

user inde | Hace más de 7 años

Desastre, no et preocupis, que farem un parquing exclusiu per a tu...

user paco | Hace más de 7 años

yo propongo que quiten los aparcamientos de delante del ayuntamiento i que dejen los de la calle mallorca

user Joan Baleàric | Hace más de 7 años

Vull agrair la bona predisposió del nostre Excel·lentíssim Ajuntament per arreglar el carrer Mallorca. Cap ajuntament s'havia preocupat fins ara desde feia molt temps. De totes maners vull comentar un fet que em preocupa, i volguem o no és competència de l'ajuntament. Quan vaig amb velo pel meu carrer, cada dia, desde fa uns 10 anys, el meu timbre sona tot sol pel número de nyaps que hi ha. Comptant els desperfectes entre els carrers República Argentina i Ruiz i Pablo sumen més de 150. Encara no em puc creure com la brigada arregla els clots d'un carrer destrossat per els autocars, amb terra, pràctica que he vist durant més de 10 anys i quan cau la primera pluja tornam a tenir el nyap en tot el seu esplendor. Tampoc entenc que en 3 m2 al carrer tinguem 4 trapes d'alcantarillat o lo que siguin, enmig de l'asfalt. I veure que reformar un carrer costa com un xalet de luxe m'agafa depresió. I pensar que a Madrid es queixen per 2 caguerades de ca a "l'acera"! i els fan cas!. Decepcionat!

user maria | Hace más de 7 años

Totalment d'acord amb en Joan. Aixi el centre creixarà i ajudarà descongestionar el casc antic.

user Ciclista | Hace más de 7 años

Per a desastre, que els teus fills vagin a péu o en velo, que no son de paper o de vidre, ja està bé de congestionar Ciutadella per cuatre fillets malcriats i els seus pares consentidors.