user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 7 años

Si sa Plaça des Born té tantes "entrades" ¿com és que només té una sortida? ¿No seria una bona cosa canviar el sentit del carrer Joan Benejam perquè també es pugui emprar com a sortida de la Plaça? Moltes entrades i poques sortides d'aquesta plaça és també un motiu més d'embussaments. HI ha coses que no s'entenen.

user Cambreer | Hace más de 7 años

I mentres tant es camion de CORREOS emprant 4 places i sense pagar.

user Es Born | Hace más de 7 años

Fa més de 20 anys ja vaig firmar a Correos per un BORN PEATONAL.

user josep | Hace más de 7 años

Sembla mentida que el born encara no sigui peatonal Només fa falta visitar altres ciutats espanyoles amb interés turístic per veure com tot el centre es peatonal, i sens dubte també la plaça principal de la ciutat! Aparcaments exteriors i una plaça d'es Born peatonal. Ara mateix qualsevol altre solució es tapar un desastre que es el de veure tot el born fet parking. Sembla que no hi ha una voluntat política clara, perque als programes electorals hi era, però ara sembla que no importa a ningu. Born peatonal ja!

user 2 y 2 | Hace más de 7 años

Dos piernas, dos ruedas.

user Ciuta | Hace más de 7 años

Peatonal ja tot es Born, menos un carril que connecti sa Muradeta amb el camí Sant Nicolau. I sa Muradeta, només oberta, els dies d'estiu, amb el mateix horari que hi està la costa de baixar es Born... i que camini la gent! Tal com diuen, gairebé tots els cotxes són de lloguer... que caminin!!

user anti velos | Hace más de 7 años

Peatonal, molt be, pero tenir en conta que sas velos NO son peatons, fora velos tambe.

user Fj | Hace más de 7 años

Lo que deberian de hacer es limitar el acceso a los residentes de Ciudadela, tenemos que pasar por alli para pagar impuestos, ir al ayuntamiento , correos.... a los turistas les da igual caminar 10 min. puesto que estan de vacaciones, yo me tengo que "escapar"del trabajo esos 10 min. para poder acercarme al Borne y realizar esas gestiones. Solo te tienes que dar una vuelta cualquier noche para comprobar que el 70% de los vehiculos que hay son de fuera o alquiler, no creo que los vehiculos de los residentes sea el problema....

user Gin Net | Hace más de 7 años

Lo que es increible es que la gente no ande lo mas mínimo y quieran ir a buscar el pan que esta a 100 metros de su casa en coche, es cuestion de costumbres, yo en meses estivales dejo el vehiculo por el final de san nicolau y ando y no tengo problemas de embotellamientos ni al entrar ni al salir de Ciutadella, anden mas señores por favor y no perreen tanto. Salut

user inde | Hace más de 7 años

PEATONAL, JA!!!