user tolo | Hace más de 7 años

Esperemos que de una vez nuestros hijos reciban una adecuada formación, ya es hora.

user Molt bé | Hace más de 7 años

Avui ha començat el curs escolar a la Catalunya Nord amb més alumnes inscrits en escoles immersives en català,alguns han hagur de quedar-ne fora per falta d´espai.I més de 3mil han estat inscrits en escoles bilingües català.francés.

user tim | Hace más de 7 años

Queremos seguir siendo unos aldeanos? Aquí se estudia castellano como lengua extrajera, estamos fomentando analfabetos teniendo en cuenta que el español lo hablan mas de 500 millones de personas en el mundo, idioma que les permite oportunidades laborales en otros países, aquí los hay que pretenden que nos limitemos al catalán, el catalán y el catalán.

user A Felix | Hace más de 7 años

Ahora resulta que ciutadanos es marca blanca del PP....... Y cuando apoyo a Pedro Sánchez? Y cuando está apoyando a Susana Díaz? Que poco criterio tienes Felix, igualito que Zapatero...

user Loren | Hace más de 7 años

Sr cromapons, per què no posa un corrector de català (encara que sigui pirata)? Està fent molt el ridícul, no només amb el que diu, si no també amb com ho escriu.

user mejor para mis hijos. | Hace más de 7 años

mejor para mis hijos que viven en la península que cuantos más niños no sepan inglés más oportunidades para ellos en el mundo laboral!!!

user cromapons | Hace más de 7 años

El Pp sempre ha trencat tots els acords sobre els temes q no es deurien tocar, temes q afecten la convivencia. Axis entenen ells la democràcia, inclus sapiguent q els afectats son els fillets. No els importa res i axis anem rectificant models d,educació cada any i a la fi, després de 40 anys de una pretessa democràcia ja hem canviat 9 cops, tota una vergonya q enfonsa el futur dels nostres fills, els darrers de tot Europa. En Wert va volguer polititzar la educacio " españolizando" a los jovenes, com si d'un Jose Antonio Primo de Rivera es tractes, l.heina per començar aquesta maniobra va ser el Til q els valents mestres van rebutjar juganse el seu lloc de feina i oer això els admir. Ara ciudadanos amb un altre Rivera ve a ajudar el pp en el seu nou intent., tornaran a perdre, no saben q els q defessem la nostra llengua ja som avituats a viure dins la trinxera, tal i com va dir un sabi valencià.

user Toni | Hace más de 7 años

Monolingües dient a bilingües que siguin trilingües....

user maria | Hace más de 7 años

La funcio de l'estat és promoure la equitat dins les comunitats autonomes, no regular la competencia d'educacio que es de les comunitats autonomes. A mes en rajoy nomes ha rallat de trilinguisme quan xerrava de catalunya, quina poca cultura d'espanya.

user eso | Hace más de 7 años

Entonces porqué traspasan competéncias a las CCAA,si luego ellos interfieren.Bueno poco a poco volverá a estar todo centralizado.Más o menos como estabamos antes del 76.