user jesus | Hace más de 7 años

Que organicen plagios por mallorca, a ver si vienen menos.

user Lu | Hace más de 7 años

Eso eso que también nos quiten las fiestas los mallorquines estos. Y los ... de los caixers menorquines van allí. Es muy fuerte!! Si fuera por mí no salían en la vida.

user Lu | Hace más de 7 años

A mi para empezar las fiestas de Mahon me parecen una vergüenza. No tienen protocolo ni historia. Y los caixers sancionados bien les está, para mí forma de pensar poco les ha caído. Eso les pasa por querer picotear como las gallinas por todo.

user Menorquí emprenyat | Hace más de 7 años

Vos escriu un menorquí emprenyat des de Mallorca... Ara resulta que no podem sancionar a uns "genets" que van venir a unes festes que reprodueixen (i buiden) de continguts ses festes menorquines... i resulta que a més a més encara els culpables són la junta! Que poc vos estimau ses festes... anau a passetjar per Mancor de la Vall, Ses Salines... i voreu lo que és "difondre" com diuen alguns desinformats. Fa oi!

user Indignado en general | Hace más de 7 años

Y esta sanción es para estar indignado? lo indignante es que se sigan realizando este tipo de espectáculos, donde los animales no son tratados como es debido. Y tan culpables son los que están encima de los caballos como los que apoyan las fiestas desde la butaca de la política. ¿y la alcaldesa es de tendencia verde-progresista-soberanista? Río yo!

user lucas | Hace más de 7 años

Quina pena de Junta. Jo demanaria que al menys tinguesin la ESO.

user Mel | Hace más de 7 años

Me sembla patetic que x nar a un atre puesto tenguin k privar de participar a ses festes del seu poble (els k venen a fer una demostracio de un ball folkloric x ejemple tambe lis priven despues a casa seva?)

user pena | Hace más de 7 años

sa veritat és que açò fa pena. TAnt dificil és deixar ses envejes, mals entesos y mals rollos de banda? que me diguin lu que vulguin. aquesta sansio no te cap altre fi que fer mal a uns caixers que l'unic q. ue faan es representar als menorquins a altres llocs i donen a coneixer sa nostra cultura

user caixer tambe indignat | Hace más de 7 años

si per jo aquest club tenia una mica de credabilitat a sant climent la va perdre tota, van donar un gran espectacle. Esper que es prenguin mesures perque aixo no torni a passar.

user mo res | Hace más de 7 años

No veig que té que veure qué algú participi a un espectacle i després no el deixin participar al jaleo de ca seva. Veig moltes més coses pitjores durant sa colcada ( cavallers que beuen o fumen a cualsevol puesto, cavallers que enrreden la culcada, cavallers que arriben tard, cavallers fora de l itinerari establert etc.) Segurament hi deu haver alguna cosa darrera aquesta sanció que no sabem.