user C.D | Hace más de 7 años

SI ESTO DESPUES DE 20 AÑOS SE HA VUELTO ILEGAL ...QUE SE LO DIGAN A LOS DEL GRAN CHIRINGUITO SI LO CIERRAN ¿POR QUE AHORA? QUE FALTA NADA PARA CERRAR LA TEMPORADA? QUE INTERESES HAY ?POR QUE NO LO HACIAN EL 1 DE JUNIO SE HABRIAN EVITADO TODO EL JALEO Y NO DE CABALLOS,,,SE LES VE EL PLUMERO A TODOS ,,,,TOTAL LAS GANANCIAS YA ESTAN MAS QUE HECHAS¡¡ (SI ES VIRGEN NO PUEDE HABER NADA ) TODO AL REVES ¡¡

user si fossiu més educats no serieu mallorquinarros | Hace más de 7 años

mallorquinarro,està clar qué ses opinions són com ets c.ls,qué tothom en té un.Ara bé,rebenta qué vos cregueu amb dret a venir aquí a donar lliçons de turisme i del qué sigui perque mos tractau amb prepotència i noltres per educació(que voltres no enteneu perque no en teniu) no vos deim que vos cuideu del de ca vostra,que prou patat teniu,i no vos hem necessitat fins al día de avui,tanmateix vos cregueu que perque veniu per Sant Joan teniu dret a dir-mos com hem de viure a ca nostra,quan només sou una plaga per a Menorca.I si no ho enténs,és es teu problema.

user JAP | Hace más de 7 años

es una lastima muchas personas mayores verán su acceso reducido y si tienen que ir caminando les sera imposible llegar

user gran paput | Hace más de 7 años

cala macarella será todo lo que digáis menos VIRGEN que os quede claro. con un chiringuito enorme (muy bueno por cierto), con vigilancia y salvamento, alquiler de kayacs, recogida de basura....increíble!!! y ahora se rasgan las vestiduras por cerrar un parking ILEGAL....el que se queja es que algún interés (económico??) tiene en ello. la excusa de los ancianos y niños no cuela, es demagogia pura.

user pot ser una idea | Hace más de 7 años

I si es fes una tanca adalt, amb el nombre de cotxus respectuoses i despres els troles petits que dugues a sa gent fins baix, pagant també clar. Podria ser una solucio amb control per la gent de mobilitat reduida o per la gent que vol anar a dinar o sopar o que per la calor no vol caminar massa. Les platges tenen limit de capacitat.

user maria:altres platjes sense ca tipus d'aparcament | Hace más de 7 años

Xerrant de falta d'aparcaments, quan es pensa fer un aparcament a Tirant, es una platja amplia, amb una carretera ampla, però es prohibeix aparcar-hi. I ningú es queixa, no ho entenc.

user misteris celestials i terrenals | Hace más de 7 años

poc misteri,¿perdona?¡mira quí xerra de donar la cara!i de enveja res de res,esperit cívic i crític,qué no confong ses coses com tú,que es veu que no saps on tens sa mà dreta i s´esquerra.Ses veritats solen fer mal,ja es veu.Això passa quan ets ciutadans veim ets atropellaments i silencis còmplices dels que manen i dels factótums de poble:qué deim sa nostra quan toca,i ara toca,qué hem aguantat prou,¿et sembla poc 20 anys?

user mallorquinarro | Hace más de 7 años

Bueno, ¿que les pasa a algunos menorquines? quieren turismo y klo tratan a patadas, Menorca es preciosa pero no basta para que la gente venga si no encuentra un cierto bienestar y acomodo, el turismo de Macarella tanto nacional como internacional, es un turismo que almenos tiene recursos para llegar hasta alli y talvez comer u plato conbinado u otra cosa en el "Sussi" /(por cierto muy bueno) es decir un turismo del que interesa, si alguien cree que todos los turistas que van a Macarella pueden hacer montañismo va equivocado, en fin, veremos le dijo el ciego ........

user poc misteri | Hace más de 7 años

misteris celestials és el clar exponent d'un tipus de gent que roda per Menorca com tú. Envejosos, covards i disposats a fer mal sense donar la cara. De lo que dius no en tens idea, però és igual, amollarem merda que cosa queda. Dorm tranquil, si pots.

user ¿dónde va Vicente?¡dónde va la gente! | Hace más de 7 años

cansats,¡no ho podíes dir més bé!¡sa gent va de cap allà on tothom sense pensar ni mig minut¡sa dèria amb Macarella,Macarelleta,cala en Turqueta i son Saura passa del ridícul i frega amb la estultícia humana!¡tot per el foment del narcisisme i la vanitat més ridícules hagudes!¡qué flacs tots!