user Xec | Hace más de 7 años

La catalanitat no és Mas. A veure si ara es menorquins deixarem de ser qui som perquè hi hagi catalans mals polítics i aprofitats.És com si es madrilenys deixessin de ser castellans perquè hi ha polítics castellans dolents i corruptes.No sé si agradarà gaire aquest comentari, però és incontestableTanmateix, s'essència des sobiranisme menorquí és que hem de ser es menorquins qui tinguem sa darrera paraula en tot allò que afecta sobretot Menorca. Que trobam entre tots que ens convé ser una autonomia? Que trobam que hem de canviar Palma per BCN? Que trobam que hem de ser independents? Que trobam que ja esteim bé en una autonomia balear? Sigui el que sigui, tot ens serà molt més propici quan sigui per voluntat nostra, perquè ens va bé i així ho hem decidit.Mentre ens deixem endur i acceptem com a norma natural es nostre estatus, serem tractats com una colònia.

user Spernómina y superdietas | Hace más de 7 años

Se va a Formentera a dejar pasta, jet privado y yate de 16 mts., a Menorca viene a la recepción que le hace el alcalde, que la pagamos nosotros, claro, cualquiera sabe como ha pagado ese lujo.

user San Nicolau | Hace más de 7 años

Auu ido agafau barquito i ja podeu partir cap a sa vostra republica bananera de catalunya. 100 persones crec cabreu dins una golondrina des port de Maho . Menorca es i sera Espanyola

user dic | Hace más de 7 años

@menorquina... Aquells que deien Espanya ens roba,deixant de banda si ells o feien també o no,Tenien raó.Una cosa no treu l´altre.I com que ja n´hi ha prou que uns ens robin, que ja els tenim fora, no cal aguantar els altres que sembla que duraran anys i panys.

user Si es que tengo una nómina | Hace más de 7 años

DIAS ANTES DE CELEBRAR LA DIADA Jet privado y yate de 16 metros: el fin de semana a todo trapo de Artur Mas en FormenteraEl expresidente de Cataluña ha disfrutado estos días de una completa y lujosa escapada a Baleares. Así afronta su 11S más reivindicativo, sin escatimar en gastos.http://www.vanitatis.elconfidencial.com/noticias/2016-09-05/artur-mas-formentera-jet-privado-yate_1255525/

user Sagi | Hace más de 7 años

Toni: Diuen que si hi ha un imbècil al poder els imbècils estan ben representats.El cas és que el tenim d´aguantar tots.Ara bé, si un dia es pot aconseguir treure´ns del damunt aquesta càrrega,aquests que ara van en contra seràn els primers a voler-se aprofitar de la nova situació.

user Sagi | Hace más de 7 años

Quedo sorprés,de veure que les respostes a les meves preguntes es tradueïxen en uns quans punts en vermell. Ningú dels que ha puntuat no te ni un senzill argument per contestar-me?Molt trist.

user El Desembarco | Hace más de 7 años

A río revuelto, ganancia de pescadores. Estos sectarias siguen en sus trece, tratando de dividir la sociedad en pos de sus intereses mezquinos. En lugar de imponer sus ideas minoritarias podrían fundar una sociedad utópica en la Antártida o en la Luna basada en sus ideas, sin nadie alrededor que les estorbara. Así serían felices y los demás viviríamos más tranquilos.

user Menorquina emprenyada | Hace más de 7 años

Meorca com a Estat independent a l'estil d'Andorra o de Malta no me sembla gens malament. Trob que es "Pais des Mediterrani" tindria molt de tiron!! Per no dir es 30 per cent des impostos que es queden cada any per Espanya sense tornar!! Despres es poden fer tots es acords bilaterals que es vulguin amb Catalunya o amb qui sigui, pero a Menorca ham de comandar es menorquins!

user Toni | Hace más de 7 años

Ja t'ho dic jo Sagi. Estan encantats que ens prenguin el pel, que ens robin, ens estafin. Per alguna cosa voten a qui voten. Quan mes imputats tenen mes vots. Es deixen prendre el pel com volen