user billi | Hace más de 7 años

A Maó any darrera any la Festa es reinventa i es manté viva. Van deixar St.Joan i van introduir Gràcia el 1890. També es un altre opció de fer Festa.

user Joan | Hace más de 7 años

¿Per què un maonès ha de ser millor que un foraster per fer un pregó?Els maonesos, simplement hem nascut a Maó i aquí desenvolupem la nostra. Na Ona, sense vincles familiars ni de cap tipus, ha escollit venir aquí lliurement, i a més, fer-ho cada any, sense cap tipus de necessitat. Avui dia, per petit que sigui el nostre pressupost, podem viatjar a qualsevol part del planeta, i aquesta dona, any rere any ve a la nostra illa perquè li agrada i es sent tant a gust que no vol anar a cap altra banda. A cas algú de volsaltres estiueja al mateix indret de sempre cada any sense tenir-hi cap vincle previ? Com fa la majoria de gent, lo normal és anar un any aquí un any allà i com a molt, si ens agrada molt, hi tornem al cap d’uns 10 anys.Doncs sincerament, estic encantat que algú tingui tant apreci a la nostra illa i honestament, tal i com depenem del turisme avui dia, crec que no hi ha ningú millor per representar Menorca i Maó com a destí turístic que algú que sempre hi ve.

user Mahon | Hace más de 7 años

VIVA ESPAÑAAAA ,VIVA MENORCA y VIVA MAHONNNNN

user rockyssxx | Hace más de 7 años

un pregon no hace falta que sea largo

user Sant Lluís | Hace más de 7 años

FART! Aquesta es la paraula, molt fart estic, de que? De llegir comentaris de gent que aprofita qualsevol tema per fer demagògia política, fins ara era cada vegada que hi havia un accident de cotxe, sa majoria d’ells provocats per errors humans, com a “excusa” per criticar i ara sa designació de na Ona Carbonell per fer es prego de ses festes de Maó, que importa ses creences que pugui tenir aquesta persona per es fet de venir a fer es prego? Que importa que hagi fet un prego de 6 minuts o quin vocabulari hagi utilitzat, siguem clars, la majoria de noltrus no ens haguéssim atrevit a fer aquest paper!! No entenc, perquè a cada noticia que surt per es diari i ha d’haver comentaris com “això amb s’altre partit (sigui es que sigui) no passava”? Tots tenim gustos, tants com colors hi ha, i tots s’han de respectar perquè al final tots som iguals, humans, i ostres, prou problemes hi ha en aquest mon com per discutir per aquestes coses, DISFRUTEM DE SES FESTES!!

user pregonero | Hace más de 7 años

Lo mas emotivo el "primer toc de fabiol" y su discurso previo, enésimo plagio inconfesado de las fiestas de Ciutadella; ... cada año meten algo "nuevo" en estas fiestas con graves problemas de identidad y exhibicion de complejos de inferioridad...Va grosss por la capital

user Algendar | Hace más de 7 años

(...) si alguien quería un pregón adoctrinado y de arenga... basta con escuchar los discursillos de las investiduras del gobierno, y sigue.......

user Edu | Hace más de 7 años

Buen pregón, enhorabuena!!!! BOnes festes a tots!

user Piston | Hace más de 7 años

Pues ni idea de quien es esta señora, en su casa sera conocida...

user El Desembarco | Hace más de 7 años

¿Por qué no hubo pregón alternativo este año?