user Quina Barra | Hace más de 7 años

y como no va a estar abandonada? si lo está Cala'n Blanes, cala blanca, etc iba a ser diferente en serpentona? me hace gracia que digan que no tienen medios... teniendo gente que se dedica a mantenimiento y limpieza contratada por el ayuntamiento. No tienen medios? que medios hacen falta para limpiar las aceras de malas hierbas?? por ejemplo¿? venga va...

user Dani | Hace más de 7 años

Està clar que es carrers no s'espanyen en 1 any. Açò és un problena de quan hi havia el PP. Però tb està clar que ham tret el PP pq uns altres ho arranjassin i si tot continua igual no tornarem a votar aquests altres!

user Eduard | Hace más de 7 años

Sa mala gestió de tot açò no s'aconsegueix amb un parell d'anys si no amb diversos anys, si a Ciutadella no hagués governat el PP durant tants d'anys (votats per els seus ciutadans), el qual ha tingut uns casos de corrupció mai vists i deixant sense doblers l'Ajuntament açò no hauria passat a hores d'ara, així que sa culpa es un poc de tots, i a hora de votar pensem realment quin partit convé per els interessos de Ciutadella i no els interessos d'uns poquets.

user Eduard | Hace más de 7 años

Dona molt que pensar, Ferreries (Cala Galdana) amb una urbanització ben ridicula (Menys entrada de doblers) te una persona exclusiva i Ciutadella (Serpentona) amb una zona més gran hotels, apartaments, xaltes... (més entrada de doblers) no poden destinar ni una persona amb exclusivitat a Serpentona? dona que pensar.

user Júlia | Hace más de 7 años

Si només fos serpentona! Sa veritat és que mai havia vist Ciutadella tan bruta i descuidada. Passetges un vcapvespre per ses voltes i ses papereres estan que vessen, es camí de Maó ple de merderades de cans, a sa plaça de l'empordà papereres rompudes i restes de "botellón"...Amb sa doblerada que pagam li hauria de caure sa cara de vergonya a s'ajuntament de tenir es poble així de malament.

user Dani | Hace más de 7 años

I vont van es doblers de s'Ibi? Es tros de Ferreries el tenen perfecte i hi ha manco xalets i hotels que en es tros de Ciutadella.

user JAA | Hace más de 7 años

Vaya am es tripartit. Tot o tenen peus per amunt, sense socorristas a les 5, Sense recollir fems, tot brut, donen una imatge penosa. Pero ells cobren cada mes. Uns artistes.

user Bing | Hace más de 7 años

Va gros per ponent!! Teniu Ciutadella que fot oi de bruta!!

user Dominguero | Hace más de 7 años

Deberían averiguar si la Empresa de recogida de basuras cumple las condiciones del contrato del servicio. Los recortes del servicio deberían ser investigados. Parece ser que la Serpentona cae tan lejos de la Plaza Born que la Empresa conoce la distancia para enmascarar una distracción en los servicios contratados. Busquen que por allí hay un filón.

user Cantamañanas | Hace más de 7 años

Para cobrar cada final de mes no les falta ningún medio.........