user Toni | Hace más de 7 años

Respect les creences de cadasqun, tant sigui ateo com católic, budista,etc. Però no és gens raonable continuar anclat en els mateixos dogmes durant segles, aillats de tot, mentre la societat va canviant. El celibat, el masclisme de l'esglèsia, tenien sentit en la societat de fa 500 anys. Però les coses canvien. Ja no estem a l'edat mitja

user Creient | Hace más de 7 años

Quin altre farsant! Aquesta gent vol que tornem a s'edat mitjana!

user 404 not found | Hace más de 7 años

No sempre ha existit el celibat a l'esglèsia i es va instaurar per tal de que no s'heretessin els càrrecs i els diners.

user escollonsplens | Hace más de 7 años

El problema de l´esglèsia católica és que Deu fa més de dos mil anys que és de vacances... I em sembla que no pensa tornar!

user cromapons | Hace más de 7 años

No soc creient per que no tinc fe, pero tinc respecte pels creients i mols cops enveja. Veig en que s'esta convertint la societat laica a Espanya, fot oi, pero admir la francesa per que ells tenen cultura noltros no. Podria dir que els cures deurien poder casar-se, per que son persones com jo i l'amor és el més gran que hi ha al mon, sense amor la vida no te sentit.

user boquesxancles | Hace más de 7 años

S´esglesia s´ha de pensar el celibat....perque els cures,bisbes i frares fa estona que ja ho tenen pensat i no l´acaten.

user ateo | Hace más de 7 años

El problema de la Iglesia es que la gente ha cambiado el cura y el agua milagrosa por el médico y la penicilina. Ya nadie (4 cabezotas a parte) cree en los milagros y por tanto se encomienda a la ciencia.

user Joan | Hace más de 7 años

Dejen de engañar a la ciudadanía con historias "rococó" hace unos días tuvo lugar un gran terremoto en Italia, cree usted que el señor dejaria realizar tal masacre..? o cualquier guerra, por ejemplo la de Siria, permite el señor que eso ocurra..? si existiera el señor y los milagros quizá podríamos creernos lo que nos quieren inculcar. Ya basta de mentiras y engaños, ellos nunca renunciaran a su puesto el cual les da de comer, la crucecita de las declaraciones, subvencionados por el gobierno, limosnas, merchandising y explotando las sedes para visitarlas... pero ellos siguen rascándose la barriga mientras tengan sus adeptos y les crean.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 7 años

He llegit els comentaris. A cert comentarista "habitual" quan hi ha possibilitat de poder flastomar contra l'església, li diria que a jo m'agradaria que el seu teclat de l'ordinador tingués avaria quan anés a escriure contra l'església perquè sempre està igual i emprant les seves mateixes paraules "... desaparezca como desaparecerán..." perquè no vol reconèixer que té un problema... I GREU!!!

user Ullastre | Hace más de 7 años

El triunfo del protestantismo; de pena.