user ESTANISLAO COMPANY COTOLÍ | Hace más de 7 años

Descansi en pau Rafel Portella Moll. Acompanyem en el sentiment a la seva familia. Ha mort un autèntic seguidor de Crist. Un àngel, bona persona i bon pastor dels seus feligresos.No t'oblidarem mai, bon amic.

user Antoni Carreras | Hace más de 7 años

Estimat Rafel, quin dol la teva partida!!!, bon capellà i bona persona, descansa en pau, un cop molt dur... va ser un privilegi treballar/pregar amb tu.

user Artur Bagur | Hace más de 7 años

Sent molt la mort d'en Rafel !!!

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 7 años

Des del si del Pare Déu, en Rafel, juntament amb en Miquel Anglada i Sor Rafela des Seminari, segur que vetlaran per tots els qui els hem conegut, estimat i conviscut amb ells tres. Com més hores passen, manco m'ho puc creure. Com més hi pens, manco ho entenc. El meu condol a tota la família. Que molts anys puguem pregar per ell. Al Cel sigui.

user MARIBEL ASENSIO | Hace más de 7 años

Me sap molt molt de greu, una abraçada a la seva familia, no hi ha paraules.... els records d'aquells temps per Sant Francesc, ses acampades, ses xerrades i es jocs, sencill amb i en tot, fins sempre Rafel.

user catalina olives sintes | Hace más de 7 años

Hasta luego,esperanos en el cielo que es ahora tu casa, nosotros rezamos porTi,y tu Familia, gracias por tus consejos, descansa en paz.SIEMPRE TE RECORDAREMOS,AMEN

user Miquel Àngel Maria | Hace más de 7 años

Què podria dir del meu amic Rafel Portella que fos millor que el silenci pel dolor que m'ha causat la seva mort? En Rafel i jo vam viure junts al Seminari de Menorca durant cinc anys, i vam compartir molts moments de recerca de la nostra vocació, del nostre lloc en el món, de la nostra identitat. En Rafel ha estat una Bona Persona, així, en majúscules, i no crec que hi falti afegir res més. Com a capellà, ha fet el bé per allà on ha passat, i amb el seu testimoni ha fet visible el més important per a un cristià: que Déu és Amor. Descansa en pau, estimat amic.

user Diego Dubon | Hace más de 7 años

Hem perdut a un bon amic, una gran persona. Senzill, humil, discret, sempre vas destacar per aquestes virtuts i per la teva actitud servicial. Quin servei més bo has lliurat a l'església menorquina!! Et trobarem a faltar. Descansa en pau. Que Déu et tengui a la Glòria!! Estic segur que ja gaudeixes de la companyía amorosa del Pare. La teva exemplaritat ,callada i modesta, ens acompanyarà per sempre més en el teu record!! Amb tot el meu afecte, el meu condol també per a tota la teva familia.

user Gràcies, Rafel | Hace más de 7 años

Adéu, Rafel! m'ha sabut molt de greu saber que ja has partit, estic segura que et quedava molt per fer. Avui m'he posat a pensar en tot el que vam compartir, en com vas ser allà per ajudar-me a elegir el millor camí i avui m'he adonat, que, segurament, sense tu, no seria qui sóc. El que em sap més greu és que hagis hagut de partir perquè en sigui conscient. Eres una gran persona, que t'implicaves amb tothom i sempre eres allà, per ajudar a qui ho necessités. Segurament molts no érem conscients fins avui de tot el que ens vas donar. Sempre et recordarem.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 7 años

Quina manera més dolenta de començar un dilluns i una nova setmana. Hi ha noticies que costen de païr. Vam tenir una època que vam fer "feina pastoral" junts i sempre t'he admirat. (També ho podria dir en passat i ho puc dir en futur: te vaig admirar, t'admir i t'admiraré). Una gran persona i un gran exemple que molts hauriem de voler imitar. Per anys que passin, serà una persona que sempre recordaré. A.C.S.