user cromapons | Hace más de 7 años

Al senyor sargantana li diria que si, que la llei es el maxim, peró per que es canvien jutges, fiscals i demés carrecs judicials com aqui a passat, quan es mostren tolerants amb els que defenssem el dret a decidir i curiosament en possen uns altres que no ho fan? avam expliquim-ho senyor sargantana, per que la resposta es ben facil. Pues per que la llei es bona quant a un li convé, peró quant no, es manipula, com aqui ha passat.

user 404 not found | Hace más de 7 años

Abans era obligatori fer el servei militar i els primers que s'hi van oposar van rebre fort i els van dir de tot, després ja no va ser llei perque el món havia canviat. Tothom diu respectar la legalitat vigent i d'aquests quants n'hi ha que fan feines sense IVA, quants n'hi ha que treballen en negre i quants no es salten els límits de velocitat. Les coses canvien i les constitucions i lleis també, quan convé.

user sargantana | Hace más de 7 años

Vamos a ver, si yo como ciudadano y contribuyente desobedezco la LEY, ya se a que atenerme, se que incluso puedo pagar con la cárcel. Lo que me indigna es que un Sr ¿? que tiene que dar ejemplo de comportamiento, a de ser exquisito y respetuoso con la Legalidad VIGENTE. Yo pago mis impuestos con los que pagamos sus nóminas, y los pago, no de una manera voluntaria, los pago porque es una obligación legal, es decir, porque así lo dice la LEY.

user cromapons | Hace más de 7 años

Estic impactat pel tó dels comentaris, fins i tot n'hi ha que possen en dubte rebre un estiuejant crónic, que solament té paraules d'admiració cap a la nostre illa, per condicionar als fornellencs. Ni en Matas , ni la Munar, ni en Canyelles ni cap altre politic balear acusats de robar, es mereixerien un tractament igual i aquest senyor esta acusat de possar unes urnes. Aixó seria com a la alemania nazi. Recordaria a aquests senyors, que encara que no estiguin d'acord amb el Dret a Decidir dels catalans, cosa que jo si, el respecte per les idees dels altres es algo que ens identifica, sobretot als menorquins, que sempre hem estat els més tolerants de tots.

user Bep | Hace más de 7 años

La inhabilitación le preocupa poco. Se pueden manejar las cuerdas desde le sombra. Lo que hay que hacer es meterlo 9 años en la cárcel. Eso si le importaría.

user ningu | Hace más de 7 años

ningú esta per damunt sa llei, es digui mas, matas o camps. Si tens un manament clar de es tribunals, t'agradi o no l'has de complir, i si no t'agrada pues guanya eleccions i canvia ses lleis on s'han de canviar. Pero aço, de , el mandat del poble, el mandat popular, si home va, doncs el meu bloc de pisos vol que els hi robi la compra del mercadona cada dia.. bajanades señor mas.A fornells un presumpte delincuent i separatista dubt que sigui ben rebut, aquí volem gent honesta i que treballi per el be de tots. No nacionalisme i separatisme ranci, en que tot es jo, catalunya i res mes.a Raul romeva, dirli, que comprar-se un chaletazo a Cala morell, no es molt d'esquerras, ICV deu estar orgullosa d'ell. Hauria de fer pais, i veranejar a la costa brava, no vol ser independent?? p.d: apart d'aixo, pel que realment haurien de processar a mas, es per els casos de corrupció de l'epoca pujol i post pujol (ell era conseller dinterior del pujol, ara clar.. dira que no sabia res..)

user SENTIDO COMÚN | Hace más de 7 años

Éste señor desde su cargo de representante del estado español como presidente de una comunidad autónoma y cobrando de los impuestos de todos los españoles, ha utilizado ese cargo de confianza para traicionar al resto de conciudadanos, a los que les debe lealtad, como mínimo. Así que ¡¡¡¡ tarde llegas justicia ¡¡¡¡¡

user junts millor | Hace más de 7 años

S'ha acabat la impunitat per Mas i la resta del partit del 3 % i la fuita cap endavant del independentisme no pot servir de coartada per tapar tota la seva corrupció. I als seus socis d'ERC i la CUP també els hi hauria de caura la cara de vergonya per intentar portar una separació que molts catalans no volen i en Mas i CDC només proposen per tapar la seva corrupció i no haver de donar comptes davant la Justícia.

user Manuel | Hace más de 7 años

Sa justícia sempre l`han feta es grossos per aplicar-la a nes petits d'aquest pais.

user patxi | Hace más de 7 años

Y la cárcel, que pasa