user MIAM | Hace más de 7 años

A si es no: hi ha una perversió en el lema "renovables si renovables no". Açò està més que superat, i tothom ( sobretot Lhitica, Martí Bella etc) estàn a favor de les renovales, clar que sí, però no a qualsevol lloc o a qualsvol preu. Com es va demanar a la sala, On era el promotor? Qui és el promotor? Qui estava a la oposició quan es va aprobar el projecte sense casi fer-ho saber a la gent? És com si en nom de les renovables es demanés de posar un molí de vent dalt el campanar de la Catedral perquè és energía renovable i la majoria són ateus. No tot s'hi val. Precisament dels ecologistas s'esperava una altra cosa, més sensibilitat. El patrimoni cultural també fa que Menorca sigui Reserva de la Biosfera.

user Milà de Nati | Hace más de 7 años

Sra. Mascaró. Si vostè es molestàs en llegir el que Martí i Bella diu d'aquest parc no diria tan a la lleugera que creuen més important la paret seca que emprar energies netes. Una cosa no té a veure amb l'altre, i les energies netes estan ben presents en les seves prioritats. Lo que diu Martí i Bella és que no és el lloc indicat perquè suposa la destrucció d'un bé cultural de Menorca importantíssim. A la pròpia i escasa planificació per instal.lar aquestes infraestructures ja apareix aquella zona com a no recomenable per l'impacte tan desastrós, i així es va veure al debat, com també ho ha corroborat un informe elaborat per una institució gens dubtosa en aquestes qüestions: Icomos. També crida l'atenció, i perdoni que li digui, el que diu sobre la rendabilitat de la planta per la seva dimensió. Si resulta que aquesta planta, que seria la tercera de Espanya!!!! en dimensió, no serà rentable si es redueix, pràcticament totes les plantes del país son deficitàries, segons vostè.

user Diego | Hace más de 7 años

Lo comenté con un señor alemán ,,que en Menorca para paprocinar las energías renovables tenías la carga gratuita durante un año comprando un coche eléctrico,,,al señor le gustó la idea,, no sabía que menorca hubiese energías renovables ?,,,, es que no tenemos,,,de donde sale,,,,,,quemando petróleo,,desde Menorca se escuchan las carcajadas cuando lo cuenta

user CIUTADELLA RESISTE | Hace más de 7 años

Queremos placas solares y molinos de viento para aprovechar el sol y el viento

user Racional | Hace más de 7 años

propos que hi fiquem un pou de petorli que no es veura tant! Quanta demagogia... com pod ser tant difícil ser responsables amb la natura!

user rateta | Hace más de 7 años

En aquest assumpte el GOB ha perdut tota credibilitat.

user Via libre | Hace más de 7 años

En el acto de ayer en el Cercle se vieron planos y se dieron cifras. El parque solar solo afecta a un 5 % de la zona que quiere proteger Marti Bella. El modelo de instalación es muy respetuoso y el GOB se posiciona a favor. No entiendo esta campaña en contra que solo favorece a la central térmica y a que sigan intentando colarnos prospecciones de petroleo en nuestra costa.

user Menorkinus | Hace más de 7 años

Farem ben igual que amb es molins de Milà, ho farem prou petit perqué no serveixi per res... a part de tirar es doblers, es clar...

user Tomeu | Hace más de 7 años

Ya se veía venir que las habituales entidades del "NO a todo" irían presionando al Consell insular, que se ha dejado enredar. El conseller Miquel Angel Maria y Maite Salord se pensaban que con una reducción del 40 por ciento ya lo tenían todo resuelto. Se han vuelto a equivocar, una vez más. Exigen más reducciones que harán inviable esta instalación.

user RAFA | Hace más de 7 años

¿ENERGIA renovable para no ser consumida en Menorca?. Esto es lo mismo que el "pellet" que arrasaron los bosques menorquines para ser vendido luego en Italy. Los actuales gestores del Consell se están escondiendo. En consejero Ares mutis en la gabia. Destinar más de la mitad de un "lloc" para usos no agrarios y contra su propio paisaje es una provocación.