user illenca | Hace más de 7 años

Que la carretera no este terminada la tenemos los menorquines.Mueven los hilos cuatro personas y los demás sentados en casa criticando.Nadie sale a la calle,nadie se manifiesta,ninguna plataforma Autovia ya.Tenemos lo que nos merecemos

user Xec | Hace más de 7 años

Quina diferència! I es quatre peperos aquí provant de fer veure que són multitud! haha!I clar que hi ha hagut lobbies que han demanat més carrils i autovia, etc. però s'han trobat amb què es menorquins no ho volen! I, si no, tornau-ho a provar valents. S'ha de ser ben de fora per voler redimensionar s'illa (ses infraestructures i sa pressió humana, clar) a imatge d'altres territoris destrossats i totalment insostenibles. Què va passar a Eivissa? Idò que sa població va créixer a mida de ses autopistes, o sigui que ara estan més saturats per tota s'illa, vaja que poden anar per carreteres ben amples però no hi caben aumon, que ni professors i infermers no troben casa quan els destinen allà!Es qui demanau carrils i carrils per anar amples, el que demanau a la pràctica és passar a 150.000 habitants en uns anys, no cabre-hi aumon, insostenibilitat en tots es sentits, i haver de demanar un altre carril.

user Uno | Hace más de 7 años

Una cosa, quienes son estos de SOS? Y quienes los han escogido? Que formación tienen para estar ahí y en qué se basan? Para cuando una plataforma por el " desdoblamiento de la carretera"? Unión y ha hacerla, que somos más y no hacemos ruido!

user juan | Hace más de 7 años

Pero quienes son esos cuatro para decidir sobre una carretera que PERTENECE a 90.000 menorquines y que la PAGAMOS con NUESTROS impuestos?

user TURandot | Hace más de 7 años

Sí los del Consell y estos del S.O.S. son los mismos. Para que se callen les darán alguna subvención o ayuda, al tiempo. Veo que pueden ir a las reuniones, no trabajará ninguno ni falta que les hace gobernando los suyos.

user Democràcia | Hace más de 7 años

A veure...ésser ciutadà i viure a Menorca et permet moltes coses, entre d'altres parlar de tu a tu amb un Conseller per exposar les preocupacions legítimes d'uns ciutadans, com els que es veuen a la foto, que tenen el mateix sentir que molts d'altres, que en aquests moment semblen majoria a Menorca, ja que en ses darreres eleccions es va girar totalment el govern de l'illa. A més, no es poden oblidar les movilitzacions de milers de menorquins que es van produir durant mesos en diverses assemblees al carrer, manifestacions històriques, caminades per la carretera que poc a poc van acabar sumant centenars de persones que inclús van haver de tallar la carretera Me-1 davant les grans irregularitats i irresponsabilitats del Consell anterior i el projecte de la carretera amb el Conseller Alejandre i el President Tadeo. Ah de les 4 rotondes de 2 pisos de moment només es fa 1 !!

user Toni | Hace más de 7 años

¿Y S.O.S. MENORCA NO TIENE NADA QUE COMENTAR, AUNQUE NO VENGA A CUENTO, ALGO RESPECTO AL ASCENSOR DEL PUERTO DE MAÓ? y EL CONSELL?. Porque impacto, peor que las Rotondas ¿o NO?.

user misto | Hace más de 7 años

Vaya paripé casposo.

user Xuroi | Hace más de 7 años

Pero si sa tropa aquesta de SOS y es consei de avui en dia es lo mateix,..

user Saturno | Hace más de 7 años

Como en el caso del GOB, no recuerdo haber elegido a ninguno de estos señores como representantes de nada en unas elecciones, ¿o sí? Al director del ramo, sólo le faltó ponerse también la camiseta de marras, como su insigne colega de Medio Ambiente. Debe ser el único lugar del mundo donde la gente (poca y ruidosa) se manifiesta para que no se hagan infraestructuras.