user Las burbujas explotan | Hace más de 7 años

El día que volvamos a tener una guerra o una catástrofe natural en España y necesitemos la ayuda o acogida de otros países como necesitamos hace 80años, a ver si seguís opinando lo mismo sobre las cotizaciones, la immigración ilegal y la burbuja en la que queréis vivir.

user Toni a no tornare | Hace más de 7 años

bo ....tu qui te penses qui ets per xerrar en boca d´es nom de Menorquins????? tu que punyetes saps lo que pensen es menorquins???? no fa cap falta que tornis..................pots estar ben segur........sobreviurem no passis pena.........

user Toni a Pere | Hace más de 7 años

hola Pere. entenc es teu cabreix. tens raó, pero també te puc asegurar que sa solucio no es aquesta i tu ho saps. Per cet ..........aquet que xerra amb nom d´es Menorquins qui es pensa que es ell per possar en boca es nom d´es Menorquins a sa seua veu???? no fa falta que tornis................bnit

user Cati | Hace más de 7 años

El día que no podais cobrar jubilación por haber dado el dinero a las ONG ya veremos que opinais.

user Pere M | Hace más de 7 años

Realment acollonant llegir segons quins comentaris en aquest diari. Hi ha gent que no escriu (però suposo que ho deu pensar) que millor enfonsar el vaixell i problema solucionat. Ja m'agradaria veure'ls a ells en la mateixa situació. Aquesta gent no marxa de casa seva per gust, aquesta gent fuig d'una guerra, de la misèria. Quanta de la gent que avui viu a l'illa ha vingut d'altres llocs per buscar un futur millor?, doncs aquesta gent busca el mateix.

user No tornare | Hace más de 7 años

Vaya comentaris,quina pena I quina mentalitat , pensaba que no quedava tanta gent inútil per menorca. No us fa vergonya ser axi ?

user Adrià | Hace más de 7 años

Manel, creume que sa majora de persones ajudant allà ho fan perquè creuen que és necessari i no per ser guays o sortir per sa tele. Aquí també hi ha gent que amb sa crisis ha sortit a cercar una millor vida a altres països, lo que per noltros és molt més fàcil; agafam un avió i au.

user Ignatius | Hace más de 7 años

Tantos problemas y tanto gasto se acabaría si se hiciera como en Australia, barco de inmigrantes que ven media vuelta y al punto de partida. Ellos sí que saben solucionar, las ONG sólo saben enredar (y cobran por ello ya que es su trabajo).

user Pere | Hace más de 7 años

Hem sembla increibla la quantitat de fascistes i xenòfogs que s'amaguen darrera aquests comentaris; seria necessari tenir un poc més d'humanitat, aquestes persones que fugen de la miseria i fam no ho fan per gust, ningú abandona casa seva per gust, sempre és per necessitat, i tot això que passa és perque des d'occident ens interesa que les mines de materials tan preciats com el coltan (per poder disfrutar dels nostres smartphones) estiguin baix el jou de sagnants dictadors y garrilers que no tenen cap apreci per les persones. Cal recordar que nosaltres mateixos, tots i cadascun de nosaltres segurament coneixem algú que ha tingut que emigrar, encara que sigui a Barcelona o Madrid, perque extrictament tambés es pot considerar emigració, els madrilenys podrien dir, Que no venguin més persones de fora de Madrid que aqui ja en tenim prou, i ens venen a robar les nostres places a les escoles i demanen ajudes!! o quan han de sortir a fora, a Alemanya, o altres països. Més humanitat per favor!

user Leo | Hace más de 7 años

L´autentic drama humanitari és que els d´aquí que hem cotitzat tota la vida, tenen menys drets i menys assitència que els de fora que no coneixem de res ni sabem qui son. Si que cal ajudar-los, però a casa seva, no aquí. En lloc de ensenyar-los a pescar es dediquen a regalar-lis tot el peix.