user lolailo | Hace más de 7 años

Soy arqueólogo y se ve claramente que es un yacimiento arqueológico. No me hace falta estar sobre el terreno, sólo por las fotografías puedo asegurarte sin ninguna dudad de que lo es. 300.000 euros es muy poco. Deberían crujirlos bien, para que se les quiten las ganas de hacer obras en toda su vida.

user billi | Hace más de 7 años

Siempre hay palurdos rodeando el muro, sin ver lo que hay detrás. Si hubiera o hubiese “algo arqueólogico”, no por lògica, sinó por ley, estaria inscrito en el registro de la propiedad de tu finca, y hasta te darían dinero. Fantasías animadas de hayer y hoy, todas las que querais. La única persona del Consell que habrá ido, serà un técnico o una tècnica de administración general. La única, y repito la única persona que ostenta el cargo para los trabajos de arqueologia, ni va, ni irá, ni habrá firmado nada. Menos bulos, menos bulos. Cuanto peor se ponen las cosas, mejor, así se levanta el velo . Cuando se destape, nos van ha quitar hasta la T

user Jose Maria | Hace más de 7 años

Ademas deben obligarlos a restituir a su estado original, esto es lo mas importante.

user Nada cuadra | Hace más de 7 años

Hay muchas cosas que no cuadran, primero de todo una omisión, el perito encontró la cueva, si la encontró y ¿estaba intacta porque le ponen multa?

user Biel | Hace más de 7 años

Ostres!!, quina passada. S'antic equip de govern encomana un informe extern, en es qual es contradiu a tècnics i juristes des propi consell!!!. És a dir, aquest informe es va pagar en doblers públics amb s'única finalitat d'evitar sa sanció a tota aquesta pandilla de delincuents que es varen saltar ses lleis i varen destruir aquest patrimoni irrecuperable de tots!!. PER FAVOR, QUALCÚ QUE DEMANI RESPONSABILITATS A S'ANTERIOR EQUIP DE GOVERN PER AQUESTA MALVERSACIÓ DE DOBLERS PÚBLICS.

user tecnic frànces amb mes tituls que ningu d'es conse | Hace más de 7 años

avam, està clar que si es destrossa un jàciment arqueológic s'ha de penalitzar de manera clara i contundent.Pero sincerament, i de tot cor, es qui veis sa foto, o es qui heu estat allà, creieu que es un jaciment arqueologic?? de fet es consell ni tan siquiera el te ben catalogat ni definit, per aço sa propietat ho desconeixia, i per aço recurreix, ja que no estava ben definit damunt papers.i l'unic que es te, son 4 fotos i 1 ttécnic d'es consell que diu que aço es un jaciment.....Jo ho veirg mes un mac de codols amb un ullastre on es solen posar ses perdius i es cans fan armades d'aquestes tan xules.Pero sincerament, cova? talayot?? jaciment arqueologic?? poblat si li vols dir així??..vurem com acaba tot aço... es jutges xerrarán.. i despres es podrá jutjar, qui es s'incompetent, es consell o es promotor, qui es es delincuent, es consell o es promotor?? qui ha fet mala praxis i qui ha perjudicat a qui, es consell o es promotor??fins que es jutges xerrin...

user Kiko | Hace más de 7 años

Ha quedad la mar d'aclarit.... :)

user PERE DE SA FAVERA | Hace más de 7 años

VAJA PANDA D' ANALFABETS I MALES PERSONES QUE NOMÉS SABEN FER DOBLERS . QUE CREMIN TOTS A L'INFERN.

user Crític | Hace más de 7 años

Em sembla magnífic. És evident que cal protegir el patrimoni i que mai del món es pot tolerar que aquesta actuació quedi sense càstig. El que és evident és que ja part del legat històric de l'illa ha quedat malmés per sempre. I això, en ple segle XXI és intolerable. Si la sanció és suficient o no, seria discutible. Econòmicament és important, però depèn del patrimoni afectat. Per mi seria molt, evidentment, però desconec el patrimoni del promotor. Pel que fa a l'arquitecte que seria el tècnic responsable, a banda de la sanció econòmica, potser que també hagués de rebre alguna inhabilitació profesional. No potser que un tècnic qualificat en arquitectura participi en la destrucció del patrimoni. O això és el que pens jo.

user inde | Hace más de 7 años

Qualsevol mortal de Menorca sap que per canviar una rajola de ca teua has de demanar permís. Sa llei és sa llei i la van posar precisament per evitar casos com aquest. Van actuar amb tota la mala llet possible. Pot ser l'amo des rodol, pots tenir tots els doblers d'un gran senyor, però no pots fer el que et doni la gana.A més, em sembla d'inútils carregar-te sa gallina dels ous d'or. Vos imaginau tenir dins del propi negoci un jaciment arqueològic i que et servesqui de reclam turístic? Idò aquests s'han tirat pedres damunt sa teulada, mai més ben dit.Inútils!