user Estudiant indignat | Hace más de 7 años

Es problema aquí és que opinau i no teniu ni idea de per què volem que llevin les revàlides. No ens queixam perquè estudiam massa, ni volem deixar d'estudiar, és necessari estudiar, ho sabem. Ens queixam perque volem que les hores que ens passam estudiant ara ens servesquin per el dia de demà poder tenir unes qualificacions prou bones per poder tenir el futur que volem. La diferència aquí és que tu has tingut que xerrar de jo per tenir arguments, cosa que jo no necessit fer. Tenim arguments prou estables i vàlids, i no ens fa falta dir a ningú "polideta" ni "mira guapa" per saber que tenim raó. Per acabar diré que sa gent que no estudia, com voltrus deis, i passa de tot no va anar a sa manifestació ni és capaç d'organitzar tot açò, som persones amb principis molt clars i sabem què volem. I d'aquí uns anys quan tengui una carrera digne gràcies a haver lluitat, pensaré en voltrus, persones que tenen por al canvi, i per açò us és tant fàcil criticar, des del sofà de casa vostra.

user a estudiant indignada | Hace más de 7 años

mira guapa lo que tens que fer es anar a esudiar es menorqui i deixar de fer la tronya als altres . que tu siguis super mega bona no vol dir que els altres ho siguin tu tindras doblers per estudiar si jo pago impostos aixi que deixa de fantasmear i a estudiar per despres anar a fer feina a holanda perque a spañistan ni en tindrás , a disfrutar de la crisis polideta

user Toni | Hace más de 7 años

Yo les garantizo, que la inmensa mayoría de chavalines en protesta, no tienen ni pájara idea, del porque protestan, es más si les presenta otros sistemas educativos como la LOMCE, con denominación XXXXX, también protestarían, (constatado preguntando a muchos de estos estudiantes) por la inducción de una buena mayoría de educadores, que ESTAN POR LA LABOR DE ADOCTRINAMIENTO.

user Descartes | Hace más de 7 años

Tanto si se sigue con la actual ley como si se cambia por otra, el futuro inmediato en los resultados de los estudios de estos jóvenes esta en manos de sus padres.A quienes sus padres les trasmitan la necesidad del esfuerzo continuo, de competir con ellos mismos en la superación de sus conocimientos, esos serán los que llegaran mas lejos. Y, por cierto, en esa dirección no son los hijos de los ricos los que están consiguiendo los mejores resultados. Mi simpatía por los jóvenes que se manifiestan, pero decirles también que dan muestras de estar mas perdidos que una gallina en un baile.

user Madre indignada | Hace más de 7 años

Alucino con algunos comentarios que veo. Pero me imagino qué clase de gente los hace. Conozco a muchos de estos estudiantes y puedo asegurar que de vagos no tienen nada. Sólo son personas preocupadas por su futuro y que han decidido luchar por lo que creen que es justo. Ánimo!!

user TURandot | Hace más de 7 años

Nada, titulin y master universitario por ley para todo el mundo, sin esfuerzo y gratis. El 100% de la población universitaria y veréis progres e influenciables alumnos lo que valdrá vuestro titulin. Estamos apañados si estos nos tienen que pagar la,pensión. Panda de vagos.

user bop esponja | Hace más de 7 años

a maho trop que no se a vist , pero a palma si , jo me deman ¿que fan alots de 14 18 anys amb banderas republicanas y cridant consignes anti franquistas ?... despres diuen que no adoctrinen

user Estudiant indignat | Hace más de 7 años

Persones que estan destruint l'educació, fent examens que decidiran el nostre futur. Podem haver tingut un mal dia, el que sigui i si ens va malament no podrem accedir a batxillerat o a una Universitat. L"educació és un dret que hauríem de poder accedir tots i totes. I no fan res per canviar-ho, l'educació és el mateix que fa anys, educació per rics i riques. Només ells tenen dret a tenir un futur? Només ells tenen dret a tenir un sou cada mes per poder viure? Qui decideix qui pot i qui no? Va per tu. Que confies en gent que ens ha destruit l'infància, i ara ens vol destruir el futur. Alomillor tu has tingut sort, fas el que t'agrada i se't dóna bé. Però, i jo? I si només se'm dóna bé aquella cosa per la qual per arribar-hi he de passar dues revàlides? Amb 8 exàmens cada una. Ens estan ensenyant que la feina que fas durant dotze anys no serveix de res? De ve és aquest el futur que volem? Perquè jo no. Jo vull tenir dret a estudiar, dret a tenir feina, i no passar un examen que decidirà

user A estudiar | Hace más de 7 años

Pobres crios, entre los profes progres, el cataclan, el buenismo, la logse y la sexta están ya condenados. Si no emigran solo valdrán para funcionarios. Como dijo Bill Gates: si crees que tu profesor es duro espera a tener un jefe

user tuni | Hace más de 7 años

Muchos animos!!!! Y si, hay que pelear ya que desde el sofa nada se puede arreglar ....Y ahora voy a recojer un monton de negativos, porque parece ser hay mucho "sofaritingo"