user Joan Llabres | Hace más de 7 años

La división y el desacuerdo del equipo de (des)gobierno municipal impide aprobar la propuesta para los patios interiores. Y encima quieren que lo resuelva la oposición. Ciutadella aturada amb un equip sense cohesió -PSOE i PSM no es poden veure entre ells mateixos- que no governa, que no gestiona i que no soluciona res. Está claro que transcurrirán estos cuatro años y Ciutadella continuará sin poder utilizar los patios interiores, a diferencia del resto de municipios de Menorca. Mai MES.

user Vecino Ciutadella | Hace más de 7 años

Para los que no saben leer y no revisaron la version impresa: No se van abrir 41 patios, se está realizando una ordenanza para regular los uzos de los patios interiores. Claro está, llegará con décadas de retrazo, no agradará a todo el mundo, y lo peor ni reembolsará las perdidas de los establecimietos que perdieron sus terrazas, ni el descanso de los vecinos prejudicados. Como siempre, esta es la sociedad en la que vivimos, lenta y irracional, en la que las decisiones politicas nunca beneficiarán a los que cumplimos las normas, trabajamos y nos esforzamos para que nuestros hijos tengan un futuro mejor. Ahora la decisión es nuestra o seguimos con nuestra ignorancia o hacemos algo para cambiar...

user l'amo de son carabassa | Hace más de 7 años

Quina feinada que foten!

user Xec | Hace más de 7 años

Un dels principis inicials del Pla especial del casc antic fora no despoblar el casc històric antic de Ciutadella. Obrir sa porta a patis interiors si verdaderament no ve acompanyat de mesures extraordinaries contra sorolls farà molt difícil sa convivencia entre aquestes activitats i els vesins...si tenim en compte la verdadera parsimonia lentitud i passivitat de la corporació municipal en temes de sorolls, el desfas quan ordenances i interpretacions de les ordenances un tant arbitraries i sesgades i si afegim que no existeix un cos verdaderament preparat en funcions de inspecció...els restauradors acabaran expulsant els veisins....hi ha que afegir que bona part dels habitatges no tenen cap tipus d'aillament...quines mesures impulsarà l'ajuntament quan almenys dotar de mesures de insonoritzacio als vesins? cap.

user paco | Hace más de 7 años

PP (6), PSOE (4) i GXC (3) = 13 vots a favor. PSM (6) i UPCM (2) = 8 vots en contra.

user Bepis | Hace más de 7 años

Ara després de dos anys en que han sobreviscut els bars sense patis, resulta que en volen aprovar 41. Els veíns haurem fet bon negoci amb aquesta gent de l'Ajuntament esquerra. Si els bars ja han fet fora tots els empleats per deixar el poble sense ocupacions en patis interiors, perquè ho tenim que tocar. Ara els bars sobreviuen i els veins dormen, tots en pau, o no?

user pepe | Hace más de 7 años

Santi, tens tota sa raó, però hauras de reconèixer que els anteriors governants van crear i augmentar els problemes que senyales i molts d'altres i a més van deixar sa caixa buida, uns deutes i compromisos enormes i amb un govern central que ha impedit qualsevol solució a curt o mig plaç... Per tant, prou sort tenim de que ara ni ens roben ni ens crein nous problemes i tan sols ens queda donar les gràcies als que ara estan dalt s'Ajuntament intentant aclarir "marrons" del PP.

user ciudadano mernorquin | Hace más de 7 años

esto yo particularmente no lo veo muy claro y sin sentido. osea que el antiguo gobierno cierra a 20 patios interiores por presionnes de los vecinos. y ahora salta la noticia que hay una propuesta de 41 patios interiores,mas del doble. si cerraron a 20 patios y estan negociando para su abertura de 41 patios interiores,esto quiere decir que lo que hicieron no valio para nada, ni para los empresarios que perdieron 2 año y para los vecinos por quejarse les meteran mas del doble de patios. conclusion,mejor que cambien de degociadores y portavoces de estas plataformas

user veí | Hace más de 7 años

Primer van parlar d'uns15 patis interiors on ja hi havia negocis i ara ja parlen de més de 40 al final el PSM pensa tant poc en els veïns com el PP.

user A Santi Benejam | Hace más de 7 años

Ciutadella aturada pels Robatoris i malversacions (presumptes) del PP durant anys i tirant els doblers dels imposts que paguen els ciutadans i que el PP els va haver pujar un 40% per pagar totes la seves disbauxes i festes a lo grande que celebrava l'ajuntament, fires que només hi anaven ells i no servien per res, inversions per desestacionalitzar el turisme com la de la platja gran i fins hi tot l'ajuntament del PP va pagar porquejades al pinaret entre ells i els seus amics. I ara pagam les disbauxes de quan el pp governava i es fotien ben rodons.