user Tònia | Hace más de 7 años

Que errats de comptes estan ets del PSM amb es seu fals menorquinisme que veritablement es catalanisme radical i separatisme i es poble es de veu venir d'enfora, el PSM s'equivoca molt anant contra el sentiment menorquí i espanyol de sa gran majoría de sa gent de s'Illa volent prohibir actes com aquest que tant d'èxit d'assistència va tenir. També s'equivoquen molt en provar de negar el que tothom pot comprovar amb notícies i fotos, perquè ells no són capaços de reunir mai ni a la desena part des qui van anar a l'acte de Jura de Bandera. D'aquesta manera el PSM perd tota credibilitat.

user Dani | Hace más de 7 años

uns cansats tots és lo que sou, uns amb es nacionalisme espanyol i altres amb es nacionalisme menorquí i/o català i altres amb es dos nacionalismes! Lo que ham de fer és apoyar-ños tots es treballadors, que mos distreuen amb aquests temes i mentres es rics són més rics i es treballadors som més pobres!

user Jaume | Hace más de 7 años

Es menorquins no som "tontos" i per aixó no volem que en nel Martí i companyia ens prohibeixin fer el que volem. Els "tontos" o ximplets sou els qui vos pensau que hem de fer el que vos dona la gana a voltros i combregar amb les vostres dèries nacional-catalanistes i separatistes. Poc respecte vos mereixeu els que sou incapaços de respectar les idees i sentiments de tants i tants menorquins que som i ens sentim espanyols i volieu prohibir sa jura de bandera. I no cerqueu excuses que els assesors i endollats del PSM al Parlament y Consell ens costen a tots els menorquins molt més de 3.000 cada mes.

user ciutadà de Menorca | Hace más de 7 años

I els del PSM que no tenen cap respecte pels sentiments menorquinistes i espanyolistes de sa majoria de menorquins ens volien reprimir i ho volien prohibir, prohibir a més de 1.500 menorquins donar suport de tot cor a una bandera que es nostra i sentim com a nostra, aquests pesemeros de menorquinistes res de res, catalanistes i prou. Visca Menorca i visca Espanya!

user Ecs | Hace más de 7 años

Clar que si, viva España, bravo. No hi ha res més que justifiqui haver de gastar-se es doblers públics que en pur postureig Espanyol, per sa majoria de voltros que ni capaços sou de xerrar castellà correctament. Lo dit, molta TV vos heu chupat, enhorabona a TVE, Telecinco, Sálvame i demés per aquesta bona feina feta. I en part enhorabona també a sa tramuntana. Ale, me'n vaig a besar a sa meva Virgen de La Cabeza, avam si me fa guanyar sa loteria de demà.

user SENTIDO COMÚN | Hace más de 7 años

"altamente conservadora" si, pero no demagógica y sectaria. Los realmente anclados en 1940 son los que se sienten amenazados en su parcelita de poder y llamando franquista a todo aquel que no piensa como ellos. Yo lo que propongo en mi comentario es que dejen a ése señor que está muy bien como está...tapadito, quietecito y calladito. Y si, soy defensor de las fuerzas y seguridad del estado (con sus fallos y contradicciones) y que se juegan la vida para que usted y yo vivamos tan ricamente. Los conservadores no nos comemos a nadie (que yo sepa) y tenemos exactamente el mismo derecho que los "progres" a vivir, expresarnos sin hacer daño a nadie y sin ser por ello absolutistas y pretender que todo el mundo piense como nosotros (como algunos a los que se les ve el plumero de lejos)

user menorquín español | Hace más de 7 años

y CUANTO nos cuestan cada mes los asesores de MES en el Parlament y cuanto nos cuestan cada mes los enchufados de Mes que trabajan en sus sedes pero cobran del parlamnt o consell aunque trabajan para el partido PSM pero pagamos los contribuyentes? Por una vez en la vida que con mis impuestos se paga una pequeña cantidad para algo en lo que creo con un fin patriótico y altruista me parece perfecto. Lo que es intolerable es el mangoneo del PSM, PP, PSOE, PODEMOS y compañía para sus fines partidistas, corrupción, autofinanciación, etc., et., etc. Por lo demás juré a España servir hasta morir y lo mantendré orgullosa y lealmente hasta el último día de mi vida.

user bep | Hace más de 7 años

Molts menorquins. Una gentada a sa jura des Castell. Açò és lo que no va agradar als neoinquisidors del PSM que van quedar ben retratats mesquinets. Es menorquins som espanyols i no catalans ni separatistes, visca sa nostra terra i visca Espanya!

user ferrerienc | Hace más de 7 años

El que heu de fer els antiespanyols i antimenorquins, catalanistes radicals i separatistes del PSM i altres escolanets de la generalitat tipus ERC, es respectar ses idees i sentiments de sa gran majoria de menorquins que ens sentim espanyols i no intentar prohibir actes com la Jura de Bandera de es Castell que vam recolzar més de 1.500 menorquins, quan voltros feis un dels vostros actes amb quatre replegats i sempre en manys de cent persones vos deixam fer i no ens fiquem en voltros, idò apreniu-ne, perque lo que pensam sa majoria de menorquins que no en volem saber res de suposats països catalans es Visca Menorca i Visca Espanya!

user menorquí espanyol | Hace más de 7 años

Tiren una doblarada tots es anys a ses illes en "promocionar el català" (modalitat de Barcelona). I sa nova inquisició del PSM intentant que no es permetés un acte que van recolzar més de 1.500 menorquins amb sa seua presència i amb el cor molts altres més que com jo no vam poder assistir. En es darrer acte públic insular del PSM no eren ni 70. Espanya té un gran poder de convocatòria a Menorca. Visca Menorca i Visca sempre Espanya!!!