user Inis | Hace más de 7 años

Totes les "etiquetes" que ens intenten vendre des de l´administració, tant si son d´avarques, de talaiots, de festes o del que sigui, no valen per res. Bonu si, per què els inùtils endollats segueixin cobrant moltissim per una feina que no saben fer, eficàcia zero.

user Carlos | Hace más de 7 años

No hi ha cap dubte que ses nostres festes tenen un element cultural diferencial, i em sembla perfecte sa idea. Una altra tema, són els botellons, barres de bar, música excesiva, etc... Però tot lo referent a protocol, no hi ha dubte que és únic i digne de ser reconegut com a tal. A més, com no deixem de tirar-nos es trastos a's cap entre noltros, vindran es de Mallorca, i es faran seves ses festes i les declararan D'interes turístic-cultural. I sinó, temps al temps....

user M.A. | Hace más de 7 años

serán fiestas de interés turístico, no?

user Salvame | Hace más de 7 años

Los del departamento de cultura y educación del consell que hicieron, ¿la eso? No hace falta que lo juren.

user tramuntana | Hace más de 7 años

Per desgràcia, es comentaris anteriors descriuen molt bé el que són ses festes avui. els que coneixem ses festes des de dintre, sabem que són molt més que aixó. Resumint, una cosa fa més vergonya que que res, i l'altre, els sentiments de ses persones que estimen ses festes, no són negociables. Senyors d'es Consell, mirau-vos es llomgrígol, que és el que millor sabeu fer, i res de prostitució política de ses nostres festes.

user bili | Hace más de 7 años

Per a fer bulla, no cal propaganda. La cultura es la nostra i la coneixem.

user juan | Hace más de 7 años

Borrachos por todo, menores de edad con botellas de 2 litros de pamada, Samba? y musica a tope en todos los bares. ¿Que tiene todo esto de cultura menorquina? y de ¿Interés cultural? POR FAVOR!!!!

user Llorenç | Hace más de 7 años

Ses festes menorquines d'avui en dia són s'esxaltació de s'alcool , de sa música a mega volum a nes bars i de ses pixaradas fins i tot per enmig des carrer. Açò és digne de interés cultural ? ? ? Per favor s'ho facin mirar aquesta gent des C.Insular departament de Cultura i Educació. Demà és primer de febrer i no és primer d'abril.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 7 años

¿Esteim segurs que les festes que tenim és açò el que necessiten? S'ha dit que no s'hauria de fer més publicitat de la que ja es fa. Molta gent coneix les festes com un desgavell sense ordre ni control durant uns dies, quan açò no és (o no hauria de ser) el que REALMENT són. Si se'm demana la meva opinió, jo votaria NO.

user Logic | Hace más de 7 años

Noooo per fevor, mes gent nooooo ja soms prou