user mari | Hace más de 7 años

Rallant en pla diuen que ses mentides tenen ses cames molt curtes i en castellà que se coge a un mentiroso/a antes que a un cojo. Es veu que açò la ex concejal tan justament comdemnada no ho sabia.

user Marc | Hace más de 7 años

A jo no m'ha duit res de nou, com si no sabéssim tots com les gastaven els regidors primer del PP i després trànsfugues del PP aquells anys. tot es poble en rallava, lo nou es que hi hagi hagut gent amb coratge per denunciar i arribar fins baix. Açó sí que és una bona notícia.

user José Francisco | Hace más de 7 años

María: aprecio en mucho la información que aportas sobre la estimación de la Sra. Juez: «La conducta posterior revela asimismo mala fe pues lejos de preocuparse no responde a la petición formal que se le realiza». A lo que se ve, no es lo mismo contar milongas a la ciudadanía que a los entendidos. Muy acertada la Juez y muy acertados los de UPCM.

user JPA | Hace más de 7 años

I el PP demanarà disculpes al poble per posar a l'ajuntament a personatges que mereixien tan poca confiança que fins i tot en hi havia que tenien antecedents per furt?

user Maria | Hace más de 7 años

En hi ha prou en llegir la notícia per veure que està tot molt clar, solicitó 12 expedientes originales sancionadores de disciplina urbanística, de los que unos días después devolvió 11 e «intencionadamente no devolvió» el que correspondía a un policía local con el que tenía amistad. La jueza descarta que la exconcejal dejara el expediente en su despacho cuando cesó del cargo, tanto por su voluntad de hacerlo desaparecer como porque su sucesora nunca lo vio. Destaca además que no respondió a la reclamación del ayuntamiento: «La conducta posterior revela asimismo mala fe pues lejos de preocuparse no responde a la petición formal que se le realiza». Idò una comdemna ben justa i una bona cura d'humilitat per a algú tan prepotent.

user Jaume | Hace más de 7 años

Un bon resum de tot aquest assumpte a l'editorial de es Diari d'avui que val la pena llegir sencer, i entre altres coses diu: tras recoger los fundamentos de derecho el dolo y la mala fe con que actuó Antonia Salord. Los reproches penales son severos... Una sentencia que condena una actuación inadmisible en quien desempeñó las máximas responsabilidades en el Ayuntamiento de Ciutadella. Estic d'acord amb cada paraula d'aquest article.

user xavi | Hace más de 7 años

Estic molt content de que es comenci a fer justícia i s'acabi d'una vegada per sempre amb tant embull, tanta mentida i tanta porqueria política i em sembla molt bé que als qui juguen amb el poble els jutgi un tribunal del jurat. A veure si escarmenten els corruptes i ens animem totes les persones honrades a denunciar sense por aquesta xacra.

user idò | Hace más de 7 años

Así nos va, toca robar, que la primera vez, si se es listo...sale "gratis".Ejemplo de país...

user sisco | Hace más de 7 años

I aquesta que sortia s'altre dia en es diari que encara tenia sa barra de parlar de "honor" fent comèdia davant el jurat que la va comdemnar per unanimitat, avui surt a la edició en paper que té antecedents per "hurto". Venga "senyora", se'n vagi a fer comèdia i provar de prendre el pèl a la gent a una altra banda, que hi ha que veure ses peces que ens va posar dalt la sala el PP, s'única cosa bona que van fer a l'ajuntament aquesta i els del seu grupet va ser anar-se el dia que els van treure.

user Laura | Hace más de 7 años

Pel que diu la notícia s'ha fet justícia "ha sido condenada a un año y medio de cárcel cuatro años de inhabilitación especial para ocupar cargo público, una multa de 3.650 euros y el pago de las costas procesales, incluido los de la acusación particular..." idò un bon avís per els corruptes i els qui s'enfotien des poble.