user Duc-andarín | Hace más de 7 años

Hi ha que tenir més sentit de s'humor. Ja que es intocables des sistema judicial d'aquest país en saben massa ; aquí queda reflexada sa opinió des poble senzill i soberà.

user Toni bagur | Hace más de 7 años

Molt molt molt be pel Diari Menorca. La sátira siempre sera un exemple de llibertat d'expressio. Ja era hora que el diari exhales amb nous aires sense cap por . Es pot ser irreverent amb una Institucio que nomes vol reverencies i genuflexions. El nostre gran Zaca no pot fer aquest humor amb temes menorquins, ja que es pot trobar als ridiculitzats pel carrer, pero crec que en faria de genials.Humor enfuton contra el que s'ho mereixen si!!!

user Quan venen mal donades.... | Hace más de 7 años

Raven,el què està clar què no han pensat amb els seus fills són ells dos!!!el què fiaven era de la impunitat total per delinquir per ser filla del rei!!què els fills pujin amb els doblers robats no era un problema,ni els fer,no...hala ja,xaval!!

user m.perea | Hace más de 7 años

Una familia lo pasa mal por culpa de enfermedades. Pero cuando hay estafas.cohecho etc.no se venia venir.

user Llibert ferrer | Hace más de 7 años

Ja ja ja ja ja ja ja. Que bo tu!! La llagrimeta d'ell... Ja ja ja ja....tan magre i desmillorat....real con es.....ella esperant que acabi enfutona...jajaja... Gráciles Iñaki...jajaja...grácies Diego Torres....ja ja ja!

user Quiero a Menorca | Hace más de 7 años

LA PORTADA DEL JUEVES NO SERIA JUSTIFICABLE SIEMPRE Y CUANDO NO EXISTIERAN DIVERSAS FORMAS DE APLICAR LA JUSTICIA. CON UN FISCAL Y UN DEPARTAMENTO DE LA AGENCIA TRIBUTARIA QUE YA LO QUERRIA PARA MI PERSONA.

user José Francisco | Hace más de 7 años

Lógica. No creo que la condena del Sr. Urdangarín establezca en lugar alguno que éste será sometido a escarnio público, pues a eso se reduce la portada del Jueves. En lo que toca a la infanta, no hay ni condena. De otra parte, lejos de la lógica demuestras sectarismo cuando sólo aplicas tu teoría reduccionista a la caricatura, soslayándola para el dinero; pues -siendo éste también sólo papel- tú deberías considerar el robarlo una nimiedad. Desde mi punto de vista, los delitos del Sr. Urdangarín son unos, el injuriarle otro y todos merecen condena

user broken menorca | Hace más de 7 años

no han pensado en los hijos de esta pareja. en eso seguro que no han pensado.

user raven | Hace más de 7 años

bonu avam si es que son intocables inclus per fer chistes tambe, mesquinets

user Ullastre | Hace más de 7 años

Xec. Ses meves paraules expressen exclusivament es meu rebuig a un dibuix des pitjor gust que es burla cruelment d'una família que passa per un moment terrible; es meu rebuig seria es mateix si no es tractés d'aquest matrimoni, perquè crec que totes ses persones mereixen respecte. Com va dir Concepción Arenal: "Odia el delito y compadece al delincuente". Però clar, era una senyora de cap a peu.