user xumeu | Hace más de 7 años

Rara habilidad de crear problemas donde no los hay. Su merito es pasar de 35 diputados a 20 y querer bajarlos todavía mas. No me extraña que sea el candidato favorito del PSOE

user Xec | Hace más de 7 años

Ja ho sabem @tom que per qualcuns (no per als que vénen de terres castellanes en general, sinó per qualcuns, que quedi clar) allò de "donde fueres haz lo que vieres" ho enteneu com una frase que només val quan qualcú va a Castella. Quan qualcú com voltros va a una altra banda amb una altra cultura autòctona, sa frase es capgira i és un "donde voy, que todos hagan como si siguiera en mi pueblo".De gent així, véngui d'on véngui, millor que quedin a ca seua i així defensin sa tradició i sa cultura d'allà, en lloc d'anar pel món denigrant i criminalitzant sa cultura d'una altra banda.

user digo | Hace más de 7 años

@pepito grillo: Tu mismo te contradices,todos los ciudadanos tienen que tener los mismos derechos.Entonces los catalan hablantes tienen derecho a ser atendidos en su propia lengua.

user tom | Hace más de 7 años

Supongo que la jauria catalana entrará a saco en el tema, pero en Baleares somos muchos que queremos también el castellano, pedimos que se nos respete, ......... y no, no queremos ser catalanes, queremos ser lo que somos, españoles.

user Crític | Hace más de 7 años

Ja sé que d'on no n'hi no se'n pot treure. Basta veure la pobresa d'arguments de la caterva de comentaristes contraris a la llengua de Menorca. Província de Cataluña, atentado contra la libertad, que en España son una minoría los que hablan catalán...... Quin seguit de tòpic i estupideses, una al costat de l'altre. Jo ja fa temps que ho dic. Abans, quan la cultura i la opinió eren selectives, només els qui tenien formació i capacitat intel·lectual podien deixar-se sentir. Ara, les xarxes de comunicació permeten que qualsevol pugui fer servir la seva veu, per buida de contingut, malintencionada, esbiaixada i falsa que pugui ser. A la nostra terra, la llengua pròpia, ha de ser objecte de protecció i respecte. Aquí tothom es pot presentar a les oposicions, sempre i quant tengui la suficient preparació per dominar la nostra llengua. I això succeeix a les altres CA amb llengua pròpia. Com no podia ser d'altra manera.

user Crític | Hace más de 7 años

Com sempre, els enemics de la nostra llengua, argumenten elements de constitucionalitat per demanar que la nostra llengua no s'utilitzi. Disortadament aquesta esbiaixada interpretació de la Llei és més falsa que un duro sevillà. L'Estatut d'Autonomia és part de l'entramat constitucional, a banda que la pròpia Constitució, indica la protecció de les llengües en l'àmbit del seu territori de parla. I una de les poques proteccions que hi ha de la llengua és que els treballadors públics la dominin. En cas contrari, es relega la nostra llengua a usos no oficials. Uns usos críptics com succeïa en el franquista. És evident que la seva visió és esbiaixada i que la seva pressumpte (i falsa) defensa de la justícia, la llibertat i la Constitució, és no només inconstitucional, sinó falsa, injusta i que atempta contra la llibertat del nostre poble. Si algú li molesta que es parli el català on viu, ho té ben bo de fer!

user pepitogrillo | Hace más de 7 años

Totalmente de acuerdo con Bauza y q conste q para nada soy ni tan siquiera simpatizante del PP, bueno hoy en dia no lo soy de ningun partido, me pareceria logico pidiesen otro idioma por ejemplo ingles y me explico, cualquier ciudadano español tiene q tener los mismos derechos y digo esto porque cualquier ciudadano de baleares se puede presentar a oposiciones en cualquiera comunidad autonoma castellano parlante , porque un manchego no puede presentarse en baleares??? totalmente injusto y anticonstitucional, dicho queda

user Crític | Hace más de 7 años

Amb això ja ho ha dit tot!. Per mi, mai ningú amb aquestes idees pot comptar amb el meu suport. És més, cap aspirant a president del Govern de les illes Balears, ho hauria de poder ser, odiant com odia la nostra cultura la nostra llengua. La legislatura en què va ser president fou, segon el meu parer, patètica i més val no repetir. El problema és que els candidats que s'hi enfronten no són massa millors. Ja està bé que vagi a geure al Senat i que no torni per aquí!

user Grande Bauza | Hace más de 7 años

Más nos valdrá a todos que Bauza vuelva a presidir las Baleares. En España tenemos muy mala memoria pero este hombre no solo limpió el partido de corruptos sino que consiguió el récord de empleo de España, 30 meses seguidos subiendo el empleo. Si lo que nos gusta es el modelo andaluz de récord de paro de Europa pues nada..

user cromapons | Hace más de 7 años

La historia recent d'aquest home ha estat una humil.liació de la que no sen ha soritt. Sen va anar a Madrid per la porta de darrere, tot pensant en un futur brillant, pot ser jun ministeri? i ara torna amb la cua entrecames i la cartera ben vuida. Es que no l'han tractat be els seus companys de la capital? És que un dia li varen fer unes promeses que ara no han cumplit? És que a Madrid ha tastat la seva medicina que tant predica aqui?, a estos que hablan catalan ni agua? Un drama Jose Ramon no et volen ni alla ni aqui i ara el recurs facil per entrar dins del joc es un altre cop la llengua no? La politica es masa infame molts cops i aqui tenim un bon exemple.