user antonina | Hace más de 7 años

Marededéu snuor..Molesta que en Mas es passegi per Menorca,però quan es passejava l´Aznar (aquest si que és un delinqüent de debó) no en Mas per fer una cosa que el mateix president Rajoy va dir que allò no era res,que no era més que un butifarrendum.Llavors tots contens perquè el sr. Aznar havia triat Menorca per les seves vacances.Hipòcrites.

user dic | Hace más de 7 años

Bili: Tens totel dret a dir que estas orgullós de ser cornut i pagar el veure.Ara bé,el que no tens dret es engegar algú,perquè expresi el que pensa.

user joaquim de badalona | Hace más de 7 años

espanya ha fet el ridicul davant d´europa sobretot i del món. al final la independència ens la servirán en safata. la democràcia espanyola es de baixa qualitat. es va fer malament la transició i així els va. no n´aprenen.

user josep | Hace más de 7 años

a menorkinos, no et preocupis ara no tinc pols visc a un pais civilizats.

user josep | Hace más de 7 años

a menorqui de pura rasa, li dic deu ser dels que lladren, estaries millor visquen a madriz, estaries al teu element, i viscut 40 anys a menorca e i conegut gent autentica no com tu

user per Bili | Hace más de 7 años

Sóc profesor rei meu, quan vulguis et don lliçons d'escritura... i he llegit bastant ja en sa meva vida, "SA" nota que saps escriure molt bé,,, quin ridícul, torn a repetir, Menorquí de pura raZa!!! i Menorca és ES PA NYO LA!! et queda clar? si no et queda clar plega fora d'Espanya al teu país independent de les maravillas, atentament: un menorquí orgullós de ser ESPANYOL.

user Minorica | Hace más de 7 años

Per en Bili: que vas de cultureta tu ara? Deixa Fer que sexpresi sa gent tan duna banda com unaltre

user fart | Hace más de 7 años

Un pot ser mal educat, incult, mal informat, resentit, bobo fins el moll dels ossos, ser com un lloro que repeteix el guio que li dicten, tancat de ment i massa obert de boca..... pero el que un no pot fer es mostrar-ho per escrit as diari un i altre dia. No se qui collons vos pensau que sou...set ciencies!

user fernando serrano llabres | Hace más de 7 años

el sr.Más es ahora formalmente un delincuente.- la sentencia me parece corta.- quienes pretenden dar un golpe de estado secesionista deberían acabar en la cárcel.- les sale muy barato conspirar.- dos años de inhabilitación para cargo público es de risa.-ya es hora de aplicar el 155

user joan pons | Hace más de 7 años

si auest tio te una cara més forrada...Tot ha montat ell quan va veure es xubasco de sa familia Pujol... Lo que me sap més greu qes que es passetgi per Menorca on te casa, ...