user Andreu | Hace más de 7 años

Aquest senyor no té la més mínima idea del que representa el procés d’ensenyament-aprenentatge. Com a mínim, pel que fa a l’ensenyament de les matemàtiques. Sense practicar, sense fer exercicis a casa, no se n’aprenen, senyor.Li diu un especialista. Si s’ha de fer tot dins l’aula, es farà una sola UD durant tot el curs. Ja sé que a vostè, açò del curriculum, li importa una merda. A mí, com a professor i pare, no. El que sí que els puc dir, és que han perdut un votant i em consta que en perdran molts més si continuen en aquesta línia.

user Andreu | Hace más de 7 años

són, com a mínim, més que discutibles. Sense parlar del progressiu abandonament de la defensa de la llengua catalana: Per què no diu res Mes del decret de llengües impulsat per l’actual Conseller d’Educació, que és una còpia descafeïnada del malaurat TIL del PP? Per què no s’oposa a que hi hagi classes de matèries en anglès quan el català a Menorca ( i la resta d’illes ni ho comentar-ho) a les aules, no compta amb la normalitat d’ús que seria d’esperar en ple segle XXI? El menorquí cada cop es sent menys als passadissos dels nostres centres, senyors. L’última: Mes proposa regular els deures escolars mitjançant l’autonomia de centre. Un altre disbarat. El diputat Castells, que d’educació en sap tant com jo de literatura xinesa ( si no ho tenc mal entès els seus estudis són de dret) preten inmiscuir-se en la feina dels docents. I diu que fent això no fa política (sic). Aquesta mesura és l’estocada definitiva a l’escola pública, que vostè diu que defensa. .....continua

user Andreu | Hace más de 7 años

Gràcies Mes, una vegada més. Som professor de matemàtiques de secundària a un institut públic. Com a professor i exalumne de l’escola pública, l’he defensada sempre i la continuaré defensant. Una escola pública de qualitat. He votat en moltes elecccions a Mes per Menorca (l’antic PSM). L’ideari d’aquest partit tenia desde sempre tres eixos molt clars: defensa d’una Menorca mediambientalment sotenible, defensa de la llengua i cultura catalanes i defensa de d’unes polítiques socials. Com a votant, les conviccions d’aquest partit envers aquests eixos, em convencien. En els últims anys Mes (els seus dirigents actuals) ha perdut el nord. Diria que s’ha podemitzat. Per la por que Podemos li prengui part del seu electorat s’ha radicalitzat en alguns aspectes i n’ ha deixat de defensar d’altres que, des del meu modest punt de vista, eren la senya d’indentitat del partit. Algunes decisions en materia de medi ambient que ha pres aquest partit (amb poder en les institucions ) .....continua

user Es lo que hay | Hace más de 7 años

Pues mire, altas capacidades no, pero tener que buscar profesor particular a 15 euros hora y media a la semana si. Gracias a un profesor de física, que todos sabíamos que de 7 temas , suerte tienen si llega al 2° al final de curso. Y hay que aguantarlo año tras año.

user Dancas | Hace más de 7 años

No entiendo como los que comentais queris tantos deberes pata vuestros hijos.... lo que me gustaria a mi seria cero deberes para poder pasar juntos tiempo de ocio. (para niños 6h de estudios deberian ser suficientes)

user Un Menorquín | Hace más de 7 años

Lo primero sería quitar la política de las aulas, Lo segundo, copiar el sistema de algún país que funcione desde hace años y aplicarlo. Este sistema tendría que ser independiente de quien gobierne. Pero ojo, que no lo adapten a sus doctrinas, de un lado o del otro.

user A " A Javi | Hace más de 7 años

Desconocía que teníamos tantos alumnos de altas capacidades... capaces de avanzar temario sin apoyo de ningun profesor...

user Sole | Hace más de 7 años

¿¿¿¿Y por qué no limitan el adoctrinamiento???? Sería mucho mejor las dos cosas a la vez.

user A Javi | Hace más de 7 años

Javi, si lo miras, justamente en MésxMenorca hay bastantes profesores (Nel Martí, Maite Barceló, Joana Gomila...), así que creo que de educación sí que saben algo. Y formación también tienen bastante, porque para ser profesor necesitas título universitario y aprobar unas oposiciones. No poner tantos deberes no va en contra de los profesores, lo que intenta es que no se haga hacer en casa lo que no se ha hecho en la escuela: en casa se puede repasar, incluso practicar, pero en ningún caso avanzar temario, que es lo que se hace en muchos casos.

user Juan | Hace más de 7 años

No se trata de hacer más horas, se trata de hacerlas mejor. Y eso lo tienen que solucionar los profesores. Uno puede tener una carrera de historia y ser bueno, pero no saber enseñar y transmitirlo.