user ojo de halcón | Hace más de 7 años

@biel: pues seràs des pocs que pensen així, som Menorquins i Espanyols

user biel | Hace más de 7 años

@ojo de alcon, xerra per tu xatu...jo som ben menorqui i no coinsidesc per res amb sa teva opinio gracies

user Ojo de halcon | Hace más de 7 años

A 1900,com es nota q ets catala i independentista pq una altra cosa no pot ser. Si ets menorqui no tho mereixes pro si genralitzo pq la majoria pensen com jo. Xerrau per voltrus i punt, no ens anexionarem amb voltrus, les illes son com a tals, cadascu de la seva illa. Jo en l meu cas em sento Menorqui i Espanyol com la gran majoria. No ens sentim ni ens sentirem mai catalans, q vos quedi clar

user tom | Hace más de 7 años

Esta banda de delincuentes en cuanto se les ha visto el plumero y han sentido el trabajo de la policia se han hecho independentistas, para manejar ellos la justicia y tener patente de corso.

user sargantana | Hace más de 7 años

Yo como contribuyente pago mis impuestos porque lo dice la LEY, no por capricho, y con mis impuestos mantengo a toda ésta banda, Más, Pujol,etc,etc que se saltan la Ley, Increible pero cierto

user ojo de halcon | Hace más de 7 años

Les Illes no serán ni han estat mai catalanes o dels països catalans com voltrus deis. Noltrus ens sentim de la illa que sigui; en el meu cas som menorquí i em sent menorquí i xerr menorquí, a la vegada que em sento ESPANYOL.

user 1900 | Hace más de 7 años

@ojo de halcón: No generalitzis,no parlis en nom de tots els menorquins.Els diners que Espanya ens ha deixat? hahaha els diners del FLA els tornem amb uns bons interessos.I tenin en compte el déficit d´Espanya vers Catalunya tenim molt a negociar. A veure si d´una vegada us treïeu aquestaseudomania de que Catalunya us vulgui anexionar. Si us agrada ser cornuts i pagar el veure ningú us ho impedirà,nosaltres ja estem farts.

user ojo de halcón | Hace más de 7 años

Catalunya no és ni será mai independent, que ineptes. I, si ho és en algún moment, será la vostra ruina i jo vos reclamaría tots els diners que ESPANYA vos ha deixat. Ahhh i per cert una altra cosa, deixau les Illes perque no són ni serán vostres mai ( MENORCA ); aquí som menorquins i xerram menorquí i Espanyol i ens sentim Espanyols, que vos quedi clar.

user Jack Espárrago | Hace más de 7 años

Idò que facin es referèndum si tenen ses de guanyar! Alerta però que no s'enduguin un susto...Rajoy, sigues valent i deixa decidir a sa gent per una vegada! Si més no, ses enquestes diuen que hi sortiràs afavorit!

user cabot | Hace más de 7 años

Ullastre: ¿te das cuenta de la barbaridad que dices? Es fácil tras es anonimato de un teclado. Pero trasladar a la práctica lo que insinúas (que los contrarios a la independencia no son catalanes sino otra cosa de inferior categoría y que se ha de extirpar) no se puede conseguir sino por la fuerza de las armas, y eso, pequeño anónimo sinvergüenza, es un experimento que algunos vascos más locos aunque más valientes ya han intentado y dejado correr.