user envidia | Hace más de 7 años

Que haga lo que quiera,es suya.

user pons.bit.pons@gmail.com | Hace más de 7 años

Podríem organitzar un Sant Joan per ser generosos. Dia 9 de juliol entregar una suma important a organitzacions d´ ajuda humanitària que es poble hagués triat. Que sa junta de Caixers i voluntaris des poble fessin arribar un missatge i s´ involucrin a tots els agents que són presents per ses festes per fer negoci, però que hem d´ aprendre entre tots, avui, a ser encare més i més solidaris, formalitzar un sistema de manera que navilieres, aerolínies, companyies hoteleres, companyies de distribució de begudes i alimentació, gent des poble, visitants, y gent que no ens pot visitar i puguin participar en unes festes cristianes per uns i solidàries per uns altres, seria una manera d'afegir una fulla de protocol a uns protocols que es poden mantenir però cap amunt i anant a més i no cap avall. Per jo seria molt emotiu arribar a dia 9 de juliol i que sa batllessa pogués dir enguany ... i tants cents mils d € recollit per aquest hospital d ' Àfrica o S'iria. Segur que funcionaria tot sol

user sargantana | Hace más de 7 años

A mahonés, Siempre nos quedará la Baronía de Lluriach!!

user pons.bit.pons@gmail.com | Hace más de 7 años

así que usando Sant Joan para promocionarse y hacer negocios. porque no ponen a la venta en E-bay el gorro de Caixer Senyor y las botas.

user Mahonés | Hace más de 7 años

El principio del fin. Los nobles venden, se quedan sin descendencia, cierran los mal llamados palacios (Conde Torre Saura, Saura, Squella, y espera....) Ay mi madre!!!! Alla va!!! No hi quedarà res!!!

user Okupas | Hace más de 7 años

Imagino que antes de que cualquier comprador se haga con la finca,la actual propiedad habra desalojado a todos los inquilinos que la habitan.Las habitaciones que dan a la calle Santa Clara suelen estar ocupadas por inquilinos bastantes ruidosos y sucios.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 7 años

M'ha agradat es comentari d'en Nan. Té tota la raó.

user Anid | Hace más de 7 años

Y como minimo no podrian dar la oportunidad de vender esta propiedad a una imobiliaria de Ciutadella ? Creo que es un poco lo mismo como la venta de productos de proximidad, para ayudar al pequeño comercio.

user klaus | Hace más de 7 años

Tranquilidad. Si la compro, estará abierta para las fiestas de este año

user Bartomeu Servera Moll | Hace más de 7 años

Suggestió: 23/24-06-2017 uns quans comercials haurien de repartir flyers als voltants de la finca en questió. Je Je i després a qualcar en nom de la noblesa