user miquel perea | Hace más de 7 años

Yo lo unico que no comprendo es que si uno/a escribe lo que piensa porque no firma? Esta en su derecho de no estar de acuerdo con la escultura,yo cuando se pusu el llargandaix escribe que no me gustaba ahora bien lo respetaba porque hubo mayoria que lo firmaron, yo dije que preferia la escultura deJaume II. En lo 10 conentarios solo somos 2 que hemos firmado Miquel Timoner y yo.

user m.perea | Hace más de 7 años

A los que me ponen negativo lo hacen porque firmo y saben quien soy o estan convencidos que en todo estoy equivocado De todas formas seguire firmando porque escribo lo que pienso y no me importan los negativos

user Maria | Hace más de 7 años

En Alayor las cosas importantes nunca se hacen . Ahora tonterías varias, las que quieras. No aparcamiento, pero quieren cerrar es Ramal.No una sala polivalente, No una piscina, Un Pati de sa Lluna termibado, pero NO se abre por falta de moviliario. Y asi Ramal.Luego no se enfaden por plamarla Ciudad dormitorio. O que los negocios no duren un año

user Teatre a Alaior | Hace más de 7 años

A Alaior es necessita JA una sala multifuncional. Esteim farts d'haver danar as Mercadal a dur els fillets al teatre. Qui ens ho havia de dir eh!!

user Da lo | Hace más de 7 años

X es q diuen q no es va consultar aquesta colocacio d l estatua d jaume II, en joan florit (joan llarg x mal nom) ja fa uns 4-5 anys diria, va estar recollint firmes x el poble x fer aquesta estatua en record del rei fundador da lo, ja q no hi havia cap record d es seu llegat x cap carrer, jo mateix vaig firmar donant sa meva aprobacio a n aquesta idea. Alomillor es fall es q es tindria q haver proposat directament desde l ajuntament, xo un ciutada t dret tb a fer propostes, i aixi ho va aconseguir en joan

user Sabina | Hace más de 7 años

En el pueblo de alayor hay muchas prioridades antes de esta estatua

user Juan | Hace más de 7 años

Abrir el Pati de sa Lluna..YAAAA. Buscen solución a la falta de parquing YAA. Esto era mas importante.

user Ciutadà de Lô | Hace más de 7 años

Em sembla molt bé la iniciativa, tot i fer un acte, sense caure a un any més important, com va poder ser el 700. Enhorabona de com ha quedat l'escultura, tot i no haver posat encara unes barreres o "valles", perquè ningú pugui pintar-la, i fer-la malbé. Trob que ha estat una partida de doblers bastant gran, sense demanar-ho als ciutadans, per mitjà de la participació ciutadana, obstant això, el lloc és correcte, i es veu just quan puges el carrer Menor, un dels més importants quan vens de la plaça de la Constitució. Jo hauria destinat aquesta partida personalment als joves, que setmana darrera setmana, de tot tipus d'edats, s'avorreixen per no fer activitats per l'edat que tenen. Però clar, sense participació ciutadana reunions per demanar les seves propostes i idees... Tot i així, ha quedat molt polida l'estàtua del rei Jaume II de Mallorca, i que dia 29 d'Abril de l'any que ve ho puguem tornar a celebrar. Bona tarda.

user Xumeu | Hace más de 7 años

Buena iniciativa y seguro que muchos visitantes se van a fotografías junto a él. Ahora dejemonos de colores y abrir de forma inmediata el Pati de sa lLluna de tal forma que se autofinancie, los ciudadanos lo agradeceran tanto a nivel cultural como economico.

user Miquel Timoner | Hace más de 7 años

Enhorabona a tots , i felicitacions a s'Ajuntament, per donar vida i presencia permanente i visible a sa nostra Historia. El sentiré ben aprop per haver crescut a n'es carrer Menor.