user castallufo | Hace más de 6 años

Exito total comparado con el tapeo Des Castell que es carisimo.

user Hani | Hace más de 6 años

Açò ha estat un "quiero y no puedo". Però surt al diari i em faig auto propaganda. I QUÉ MÉS Company? Comedi, comedi...

user El Presidente Bananero | Hace más de 6 años

Me parecio una verdadera estafa, la cantidad de producto comparado con el precio

user a Jo mateix | Hace más de 6 años

Si vols sebre el cost, munta'n una i ho sabràsSi fan, perquè fan. Si no fan, perquè no fan. Si fan i no ho publiciten, malament. Si ho fan i ho publiciten, quan costa? Bé, enveja menorquina...

user Tomeu | Hace más de 6 años

Engañar? No perdona, el que salió engañado fui yo. Sé perfectamente lo que ofrecían. Si un cuarto de copa de Merluzo, vale 3 euros, media fresa cortada fina en un pincho 1 euro, etc... Veremos quien vuelve, acabamos comiendo en el puerto. Salud y a timar a los guiris

user Sole | Hace más de 6 años

A quan surt la despesa feta "per càpita" de visitants? Ai company, què bo de fer és campar amb els diners aliens i fer veure que ha estat un èxit.

user Macià | Hace más de 6 años

La millor fira de producte i servei és la que donen dia a dia diferents professionals arreu de l’illa. Aquesta, ha estat una fira de “postureo” sembla que volem imitar un posat, una imatge, una tendència... S’ha volgut vendre un producte relacionat a una identitat sobre actuada i aquesta és la tendència que es vol donar amb diferents fronts i temàtiques. Anar al super o a qualsevol mercat i que te donin a tastar un formatge o altres productes i que a la fira te cobrin, no és coherent.

user A Tomeu | Hace más de 6 años

Te equivocas (o quires engañar). No es cierto. Muchas - la mayoria - de degustaciones ersn a 1 € . O sea que los 3€ de la rntrada te permetisn tomar 3 degustaciones de priducto menorquin. Otra cisa es que quisieras degustar productos de mayor coste (a 2, o , 3 euros segun el caso). Logico.

user Cualquiera | Hace más de 6 años

S'idea és bona i ben gestionada podria haber resultat un èxit... però em va semblar un auténtic fracas!!! Pagues per entrar, pagues per tastar i dic tastar perque realment eren tan miniatures i cares sa gran majoria de degustacions que no es podien ni "assabori". De veritat: una mini-galeta amb mermelada - 1 €uro, una copa de vi 3 €uros... i cap lloc entre tant d'espai per seure tranquilament i assabori amb calma... Fent comptes surt millor comprar-lis és bòtil de vi s'encer aixi com es paquet de galetes i menjar-ho a casa. El producte si es de qualitat i de la terra... però a una fira de tast, has de donar a tastar el producte que vens sense voler fer l'agost. Resum: heu probat de fer amb els menorquins i residents lo que els hi feis als turistes a l'estiu: exprimir-los!!!

user medusa | Hace más de 6 años

muy interesante y con mucha calidad