user Nando | Hace más de 6 años

Paquito i d´altres: No és tan senzill.Si aquesta sra. estés en un pis turistic no legal,la seva familia podria buscar molts problemes.

user Ala idò | Hace más de 6 años

Menorqui, hem perdut es mateix temps que tu. I a Manu...no tens ni idea des tipus d'asma que hi ha...ojala sa solució fos sempre tant simple

user bep | Hace más de 6 años

no,.. ho deia pel tema de tenir un seguro de responsabilitat civil, (obligat perque et donin llicència) per si la familia d'aquesta senyora troben que han d'actuar legalment contra l'establiment

user Menorqui | Hace más de 6 años

Bo de que mus caixau!!perdeu aqui es temps...comentant.. sa vida son 2 diess!!aprofitau-la!!que dema no sabem on serem!!

user manumenorca | Hace más de 6 años

... un broncodilatador en el bolsillo... menos de tres euros...

user Menorquin | Hace más de 6 años

bep, qe pregunta más absurda no? pues que la ambulancia irá a esa casa y no a un hotel.

user Ala venga! | Hace más de 6 años

Jo sóc asmàtica, i a no ser que siguis devora o dins un centre mèdic, pots fer sa pell a qualsevol lloc. M'ha passat un parell de vegades a ca meva, ara me podeu explicar quina és sa diferència entre que sigui casa meva, de lloguer turístic, un hotel, camí de cavalls, etc ? En aquest cas de poc ha servit que sigui un hotel. I que consti que no me pos de part ni des lloguer turístic ni dels hotels, només és una reflexió per que en cada lloc que he nombrat abans es necessita els serveis d,una ambulància si el cas és tan greu.

user SantLluïser | Hace más de 6 años

Un ejemplo de algo que comenta "bep": el verano pasado, una turista, sola (se notaba un pelín, no excesivo, que había bebido durante la cena), se cayó por las rocas de una cala con bastantes construcciones. Fuimos a ayudarla, con betadine, etc. pero necesitaba bastante más. Llamamos a la ambulancia, y cuando llegó (también la policía), le preguntó dónde se hospedaba; sólo era capaz de decir el "nombre" de la casa (si, el nombre que muchas casas suelen tener, por tradición...), nada más. Ni idea de como llegaron a contactar con sus familiares, de como "volvió" a casa, o si las heridas y algún hueso lastimado fueron de gravedad.

user dep | Hace más de 6 años

Bep,passarà lo mateix, es morirá si no te soluciò.

user Paquito | Hace más de 6 años

I que té a veure la mort súbita d'una persona amb el lloguer turístic, si l'edifici li hagués caigut dalt es cap, que no és el cas, encara em podríem parlar . No mesclem ous amb caragols. i si jo em moro a la meva casa vivent sol perquè no tinc ningú, que passaria?