user Toni Anglada | Hace más de 6 años

Mai hem estat protagonistes, no trobareu cap entrevista nostra i açò que ens ho han demanat moltes vegades. Els regidors, es pensaven que cobrava molt, supòs que pensant amb un funcionari a qui han pagat en el mes de setembre passat uns 2.947,78 € amb hores extres (i en hi ha mes). El que vaig cobrar varen ser 550,79 € nets, no 1000, ni 2000 i molt menys 3000€, aquests dies, eren dies lliures meus i vaig demanar que em posessin feina, com vegeu no ho vaig fer per doblers. Són molts els que s'omplen sa boca, són ses festes que més s'estimen, ses més importants del món però som incapaços de trobar aquesta gent fent passadís. Ses persones que han vingut per demanar per formar part del nostre grup, quan se'ls hi informa que noltros comencem 1 mes abans i acabem 2 setmanes després, que dia 22 diem adéu a sa família fins dia 25 per dormir unes 5 ó 7 hores i que és voluntari, tothom ha girat cua. És fàcil xerrar des de s'anonimat darrere d'un ordinador, tot i així que tingueu bones festes.

user un altre poli | Hace más de 6 años

550,79 € nets

user Yo | Hace más de 6 años

Me hace gracia la gente que habla sin saber de qué va ....se creen que solo es una o dos horas...este año seguro que hay un montón de voluntarios y de gratis ya veremos los próximos años....a por cierto los que quieran ser voluntario ya pueden ir empezando porque este equipo empezaba dos meses antes a preparar las fiestas....y si vais a cobrar os conviene que sea por horas porque vais ha echar unas cuantas..

user LAUBE | Hace más de 6 años

¿¿¿¿HACEN ESTE JUEGO TAN PELIGROSO ??? QUE HORROR ,, asi es va después a ustedes, que se les critica mucho .

user Veí | Hace más de 6 años

Menos protagonistes,sempre tribaran cilcu que les vulgui dur,ja esta be de que cada any surtin personatges nous,ara els amics s S J ara els vol de S J(que son es mateixos) mes feina per part de s'ajunt i menos gent protagonista,

user Met | Hace más de 6 años

El que no pot continuar és l'existència de tans protagonistes que al final no son tan anònims que volen fer creure. Fan feina que és d'agrair, es veritat, però tanbé són un grup tancat on no deixen ficar ma a ningú més. Difícil elecció per l'Ajuntament: problemes o justicia. Si els bons ciutadellencs van de xantatge en xantatge, millor serà pagar personal i ningú podrà manipular res, que ja està bé. Sant Joan ja no és el que era i pot ser és el millor que podria passar. Són altres temps i tot cansa, fins i tot als bons ciutadellencs que així tindràn una sortida honrosa per deixar de perdre el temps en feines que fan per obligació i no per gust (al mensy així ho demostren). Bones Festes a tots!

user Per en Bep | Hace más de 6 años

Senyor Bep, seguent franc, no en tens ni idea de sa feina que fan es voluntaris, mai han pres es pel a s'ajuntament tot lo contrari, s'han desviscut perue sa festi surti be. Ara s'ajuntant els lleva en toni apart de totes ses traves que els hi esta posant. Amb quina autoritat podran actuar aquets voluntaris per fer que sa festa surti be si els hi lleven es suport de sa policia?

user francesc | Hace más de 6 años

Josep...! Moltes gràcies, una instància a s'ajuntament i aclarit...! endavant...demostra es teu orgull !! Bep, Baixar astes a nes Plà, guardar-les, entregar-les a nes caixers, recuir-les, tornar-les entregar...Ah, i penjar ses ensortilles, vigilar que no ten prenguin cap, pujar i baixar s'anella...res amb un moment es fà...!

user Victor | Hace más de 6 años

Dur les astes? A ningú no li agrada dur banyes.

user menorquina | Hace más de 6 años

..fot oi q en conta q aporyarse entre companys es "polis"es trapitjin d akesta manera.....q ho diguin si lo q cobrava en toni anglada se sert q molts d "polis"callariu s boca....moltes evejes es lo q hi ha