user pregunto | Hace más de 6 años

I seguiràn cobrant?

user Jo els enviaria a pastar fang | Hace más de 6 años

No entenc per que en Pere aguanta (no estic defensant ningú). Açò no és s'actitut que s'espera d'un grup polític. Si hi ha que sancionar, multar o el que sigui que es fagi, però aquest espectacle tant penós demostra que, apart de no ser professionals, els importa un pitu es poble, tan sols pensen en jo jo i jo. Sento vergonya aliena quan els veig tant per els medis com pel carrer.

user Lola | Hace más de 6 años

I si es batle na fet de tant groses perque van voler tornar anar amb ell a ses llistes ?i perque han esperant tant ?

user Vergonya | Hace más de 6 años

Xerram d'ego? El d'aquests 5 no té limit, que els fa pensar que son més que els altres migjorners que van pagar sa seva entrada i van fer cua per entrar al concert? Feina per es poble? Ni que picassin pedra! Millor que no mirem els motius de cada un per està on està, perquè s'amor per es poble és molt enfora!!!

user Sergio | Hace más de 6 años

Señor alcalde de Es Migjorn ha olvidado que usted es alcalde porque sus regidores le votaran en un pleno para que lo fuera. Y las elecciones no las ganó sólo, las ganó porque había toda una serie de gente en su lista. A ver sí ahora puede con todas las áreas de gestión...tanta soberbia y ego no lleva a ningún lado. Creo que ahora se dará cuenta la gente de que sí trabajaban los concejales y de que usted sólo aparentaba. Un alcalde está para servir a su pueblo o usted piensa que ser alcalde es ser Dios

user Mónica | Hace más de 6 años

Ànims als regidors d´Es Migjorn. Més persones honestes com ells hi hauria d´haver, que denúncien conductes inadequades d´un batle. Així va aquest país, cada dia veim cassos de corrupció i tots ens queixam, però ningú fa res. Preferim mirar cap a una altra banda...per sort hi ha gent valenta i amb coratge per dir les coses que no estan bé públicament. I a més han de suportar els insults i el poc recolzament del seu poble

user Alba | Hace más de 6 años

Algú pot pensar que 5 regidors fan tot això sense motiu? Aquí l´únic irresponsable és el batle. Un batle, quan veu que tot el seu equip li perd la confiança el que ha de fer és actuar amb responsabilitat i anarse´n pel bé del seu poble. Aquest home només té interessos propis, no s´estima gens Migjorn. Jo que sapi el que han fet els 5 regidors és fer públiques les il.legalitats que ha comès aquest senyor. Però que passa? Demostrat és que ha infringit la llei i que ha tingut comportaments i actituts inpròpies d´un càrrec públic i Migjorn ho permet?Vegonyós

user torcelitis | Hace más de 6 años

Vam....a que espera l'oposició (PP) ?. No volieu fora en Pere Moll ? També ens hem de decepcionar amb voltros ? No val a dir que es tema dels PSOE Implique-vos per favor....Aii quina pena Migjorn !

user Pellestrino | Hace más de 6 años

Jo crec en aquests cinc regidors. No crec en l'actual batlle que ha fet coses fora de la llei. La pena es que el PSOE no explica als migjorners la veritat de tot aço. Haurem d'esperar que la decisio final no perjudiqui els interessos del partit. Mentrestant esperarem i estimarem Migjorn.

user ROBIN HOOD | Hace más de 6 años

Yo he trabajado en es migjorn y he tratado tanto con el equipo de gobierno (PSOE) como con la oposición (PP), no me gusta el sistema democrático político español, pero tengo que decir que las siglas de los partidos es lo de menos, lo importante es la bondad de las personas que integran ese grupo. Y puedo decir que en el grupo socialista de es migjorn, son gente muy prepotente y chulesca, que solo quieren figurar. Empezando por Elena Baquero que me parece que tendrá oportunidad de formar parte de la cámara baja, y no me refiero al senado, me refiero al purgatorio.