user Ciutadellenk | Hace más de 6 años

Molts de menorquins tindrien que tenir clar que gracies ha lo que guanyen ses navieres aquets dies podem disfrutar de les conexions els de aqui tot lany ja que ha lhivern es una linea totalment deficitaria.

user Joan (DeCiutadella) | Hace más de 6 años

Enhorabona al comentari de "Pep". És una demostració de que hi ha gent que no és d'aquí i també ho enten. Afegir més transport aquests dies, no és el millor que es pot fer. Si qulacú vol venir a ses festes i NO SAP ON VA, que quedi a caseva. Per "torrar-se" i fer s'ase pel carrer o fer "endemeses" de tota classe, millor que no vénguin. N'hi ha que amb el seu comportament es pensen que fan molt bo... i fan PENA.

user Pep | Hace más de 6 años

Bones jo soc Mallorqui i venc desde far 16 anys a Sant Joan a mes de venir en sa familia altres dates del any i estic totament de acord amb retallar barcos i avions per Sant Joan aixo ja no es sa festa que jo conexia i disfrutava amb els meus amics mallorquins i ciutadellencs afectivament aixo sa tornat un macrobotellon fins al punt que a jo mateix a'any passat en jovenets mallorquins me varen arribar a dir que no varen voura cap cavall que sortien es vespre de festa i es mati sa anaven a sa platja ido per fer aixo queden a Mallorca. restringir vaixells, avions i si a jo que me encantant ses vostres festes me toca no venir ido mala sort (en tota la pena del mon) pero me quedare a ca meva i les voure per sa tele que en de fer. Comprenc i entenc que sa gent de Ciutadella estigui disgustada i jo tambe heu estiria.

user Un Menorquín | Hace más de 6 años

Que no caben más, es que no lo ven?? Están dejando que las fiestas sea un botellón al aire libre.

user fatal | Hace más de 6 años

cuantas facilidades y trayectos cuando hay un euro a ganar y cuanta miseria y desprecio el resto del año.

user Kentochdis | Hace más de 6 años

Impostos a ses navieres per doblar frequències! I es doblers a Ciutadella! Per pagar neteja, embelliment i llevar sa merda que deixen tots els que venen per Sant Joan!

user empreny | Hace más de 6 años

¡¡¡SANGONERES!!!

user milagros | Hace más de 6 años

los ciudadelanos estan encantados se les llenan las calles de crios borrachos , de cavallos apastando a caca por todos lados, de sudor, todo muy emocionanten lagrimas en ,os ojos llenos de selfies , a flor de piel eso si , sin ninguna duda, creyéndo que son las fiestas olorosas más importantes de la isla incluidas las de mallorca que ya nos alcanzan en éxitos bienvenidos queridos mallorquines a estas VUESTRAS FIESTAS , nosotros nos vamos a son rapinya a sentarnos y ver pasar el dia con un buen CAVA

user Oscar | Hace más de 6 años

Dons molt mal fet. Fa anys que hi sobra gent per Sant Joan.

user Caterina | Hace más de 6 años

I podria continuar sa noticia dient...." y de los beneficios obtenidos por la compañia naviliera por realizar dichos trayectos extras durante el periodo de tiempo mencionado, se otorgarà el 80 por ciento de lo recaudado a cada municipio correspondiente por desgaste paisajistico..." açò si hagués estat una bona noticia! Quan la noticia en sí a n'es menorquins no ens fa cap gràcia aquest tipus de "turisme".